in ,

Marvel Sinematik Evreni’nin Kang’ı Jonathan Majors, Saldırı ve Taciz Suçlamalarıyla Gözaltına Alındı

Jonathan Majors boğmaya teşebbüs, fiili saldırı ve taciz suçlamaları nedeniyle gözaltına alındı. Marvel Sinematik Evreni’nin Kang karakterine hayat veren oyuncu tutuklanabilir.

Jonathan Majors Gözaltına Alındı: Ünlü Oyuncu Tutuklanabilir
- Reklam -
- Reklam -

Jonathan Majors aile içi şiddet sebebiyle gözaltında. Resmi kanallar aktörün cumartesi günü Manhattan, Chelsea bölgesinde bir kadına şiddet uyguladığı gerekçesi ile tutuklandığını aktardı.

Marvel Sinematik Evreni’nin Thanos sonrası yeni fazda ele alacağı evrenin en büyük kötüsü Kang the Conqueror aktörü Jonathan Majors’ın başı hukuki süreçlerle dertte. Creed III ve Ant-Man and The Wasp: Quantumania filmleriyle beyaz perdede kendisini gösteren ve Avengers: The Kang Dynasty’de başrol oynayacak aktör boğmaya teşebbüs, fiili saldırı ve taciz suçlamaları ile geçen cumartesi günü gözaltına alındı. New York polisi Majors’ın 30 yaşındaki bir kadına hane içi şiddet uygulamasından dolayı tutuklandığını doğruladı. Polis sözcüsü tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Polisi arayan kişi şiddet gördüğünü belirtmiştir. Olay yerine giden polis ekipleri 33 yaşındaki bir erkeği olaysız bir şekilde gözaltına almıştır. Kurbanın baş ve boyun bölgesinde minör yaraların olduğu belirlenmiş ve stabil bir durumda bölge hastanesine nakledilmiştir.”

- Reklam -

Jonathan Majors Gözaltına Alındı: Ünlü Oyuncu Tutuklanabilir Kang

The Guardian’ın haberine göre aktör cumartesi gecesi serbest bırakıldı. Majors’ın avukatı Priya Chaudhry ise oyuncunun tamamen masum olduğunu söylüyor:

“Hızlı bir şekilde topladığımız delillerimizi bölge savcısına sunacağız ve ilgili suçlamaların düşmesini talep edeceğiz.

Majors’ın tanıdığı bir kadınla yaşadığı tartışmanın kurbanı olması muhtemel.”

Amerikan Ordusu Jonathan Majors’ın Bulunduğu Askere Alma Reklamlarını Kaldırttı

Jonathan Majors’ın bulunduğu projelerin geleceği ise şimdilik belirsiz. Marvel’ın beşinci fazında tanıtılan Kang karakterini canlandıran aktöre yönelik suçlamalar netlik kazanmadı. Ancak Amerikan Ordusu Majors’ın fotoğrafının bulunduğu iki askere alma reklamını “oldukça endişe verici” ifadesini kullanarak kaldırdı. Ordu Pazarlama Ofisi olaya dair şu açıklamayı yaptı:

- Reklam -

“Bay Majors aksi kanıtlanana kadar masumdur. Fakat sağduyulu davranarak bu tür suçlamaların araştırılarak sonuca varmasına değin reklamları kaldırmamız gerekmektedir.”

Disney ya da Marvel Studios tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Jonathan Majors Gözaltına Alındı Creed 3

Hollywood’un yükselen yıldızları arasında yer alan Jonathan Majors son zamanların hit filmlerinde yer aldı. Beyaz perdede Da 5 Blood, The Harder They Fall ve televizyonda ise Loki ve Lovecraft Country’de oynayarak ismini geniş kitlelere duyuran aktör Marvel imzalı Ant-Man and The Wasp: Quantumania’da da Kang the Conqueror rolünü üstlenmişti.

Siz Jonathan Majors’ın tutuklanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CNN US, The Guardian

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mısır Tapınak Burç Çizimleri

Mısır’daki Esna Tapınağı’nda 2.220 Yıllık Burç Çizimleri Bulundu

Nicolas Cage Renfield Gerçek Kan

Nicolas Cage’in “Renfield”in Çekimleri Sırasında Yanlışlıkla Gerçek Kan İçtiği Ortaya Çıktı