in ,

Jujutsu Kaisen 0 Filmi Türkiye’de de Sinemalara Geliyor: Vizyon Tarihi Belli Oldu

Jujutsu Kaisen 0: The Movie Türkiye vizyon tarihi belli oldu. Merakla beklenen film, ülkemizde de beyaz perdedeki yerini alacak.

Jujutsu Kaisen 0 The Movie Turkiye vizyon tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Jujutsu Kaisen 0: The Movie filmi Türkiye vizyon tarihi belli oldu. Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi edinen anime serisi, filmiyle de ses getirmeye hazırlanıyor.

Gege Akutami imzalı Jujutsu Kaisen, büyük bir fiziksel güce sahip olan sıradan bir lise öğrencisi Yuji İtadori’nin Jujutsu büyücülerine katılması ve içinde yaşayan büyük lanet Ryomen Sukuna ve diğer lanetlerle olan mücadelesini anlatıyor.

Manga, Akutami’nin yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle yaz mevsiminde iki ay ara vermesine rağmen Jujutsu Kaisen 30 milyon kopya satarak 2021’de en çok satan mangalar arasında yerini almıştı.

- Reklam -

Serinin ilgiyle takip edilen ilk sezonun ardından, ana hikâyeyle bağlantılı olan “Jujutsu Kaisen 0: The Movie” filminin fragmanı geçen temmuz ayında paylaşıldı. Jujutsu Kaisen 0’nun birçok yerde tanıtımı yapılmış, çeşitli kampanyalarla Japonya’dan ve tüm dünyadan anime severlerin bekleyişlerine daha fazla heyecan katılmıştı.

Jujutsu Kaisen serisi, çok satan mangası ile oldukça başarılı bir yılı ardında bırakmıştı. Uzun süredir beklenen filmi için gelen ilk gişe rakamları da, bu beklentinin beyaz perdede de devam ettiğini doğruladı.

Jujutsu Kaisen 0: The Movie 13 Mayıs’ta Türkiye’de Vizyona Girecek

Jujutsu Kaisen 0: The Movie

Film, ana karakter Yuji Itadori’den ziyade Yuta Okkotsu karakterinin hikâyesini anlatıyor. Büyürken zorbalığa maruz kalmış ve yalnız bir çocuk olan Yuta’nın çocukluk arkadaşı Rika Orimoto bir gün kaza geçirir ve lanetlenmiş ruhu Yuta’yı korumak istediği için onu bırakmaz. Bu yüzden Yuta’nın insanlarla iletişimi ve kendine olan güveni oldukça zayıftır.

- Reklam -

Rika normal bir lanet olmadığı için, Yuta’nın durumu Satoru Gojo tarafından fark edilir. Bu yüzden Gojo, Yuta’yı Jujutsu Lisesi’ne kaydolması için ikna eder. Yuta bu süreçte diğerleriyle iletişim kurmaya ve Rika’ya yardım etmek için yollar aramaya çalışır. Peki Yuta bu süreçte Rika’nın ruhunu lanetten kurtarabilecek midir?

Jujutsu Kaisen’in filmi ilk olarak Japonya’da 24 Aralık 2021 tarihinde vizyona girmiş ve gişe rakamları ile Japonya tarihinin en iyi açılış yapan ikinci film unvanını elde etmişti. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da 18 Mart 2022’de vizyona giren Jujutsu Kaisen 0: The Movie Türkiye vizyon tarihi ise 13 Mayıs 2022 olarak duyuruldu.

Jujutsu Kaisen anime serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Türkiye’de ilgiyle karşılanacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CGV Mars D.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hangi sinemalarda vizyona girecek acaba(Cinemaximum hariç)? Sinemada bir de anime keyfine bakalım nasıl olacak? :slight_smile:

  2. Avatar for woah_soah woah_soah dedi ki:

    cinemaximum a kesin geliyor mu daha yeni yakındakilere baktım ve jjk 0 gözükmüyordu

  3. Avatar for aysenurutnu aysenurutnu dedi ki:

    Bildiğim kadarıyla sadece vizyon tarihi belli şu an.

  4. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    My Hero Academia : World Heroes Mission ve Demon Slayer: Mugen Train filmleri buradaki Cinemaximum’a gelmisti, muhtemelen Jujutsu Kaisen 0 de gelecektir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fast X yeni hızlı ve öfkeli filmi vin diesel

Yeni Hızlı ve Öfkeli Filminin Adı ve Logosu Ortaya Çıktı

kaçış disney plus türkiye dizisi

Disney Plus’ın İlk Türk Dizisi “Kaçış” Radikal Terör Örgütünün Eline Düşen Bir Grup Gazetecinin Hikâyesini Anlatacak