in

Jumanji 4 Filmi İçin Çalışmalar Başladı

Jumanji 4 filmi için ilk adımlar atılıyor. Yönetmen Jake Kasdan, devam yapımına dair heyecan verici bir senaryo üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

jumanji 4
- Reklam -
- Reklam -

Yönetmen Jake Kasdan, Jumanji 4 için ilk çalışmaların başladığını ve senaryo üzerinde çalıştıklarını doğruladı.

Chris Van Allsburg’un 1981 yılında yayınlanan çocuk kitabından uyarlanan Jumanji filmleri ilk olarak 1995 yılında Joe Johnston yönetmenliğinde çıkmıştı. Robin Williams’ın başrolünde oynadığı aile dostu bir macera olarak bilinen film bugün bir klasik haline gelmiş durumda. Ancak Johnston’ın uyarlaması bir gişe başarısı olsa da devam filmi 2017 yılında çıkan “Welcome to the Jungle“a kadar gelmedi. (2005 çıkışlı Zathura: A Space Adventure’ı saymazsak.)

Dwayne Johnson liderliğindeki yepyeni bir oyuncu kadrosuna sahip olan Jumanji 2, gişede beklenmedik bir başarı sergiledi. Tabii sağlanan bu başarıyla birlikte filmin devamı adına onay gecikmedi ve The Next Level adlı üçüncü macera da Aralık 2019’da gösterime girdi.

- Reklam -

Jumanji 4 The Next Level

Jumanji: The Next Level da gişe adına seriye yeni bir galibiyet sağladı ve dünya çapında 797 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Üstelik bir önceki film için eleştiriler olumsuz seyrederken yeni film adına olumlu eleştiriler çoğunluktaydı. Film ekibi yeni bir yapımın geleceği doğrular nitelikte üçüncü filmin sonuna da ufak bir sahne yerleştirdi. İşte nihayet, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi nedeniyle işler biraz yavaşlamış olsa da, yapımın hazırlıklarına dair çalışmaların devam ettiği yönetmen tarafından doğrulandı.

Jumanji 4 Gerçek Dünyada Geçebilir

Collider ile filmin yönetmeni Jake Kasdan’ın yakın zamanda yaptığı bir röportaj ile Jumanji 4 hazırlıklarının devam ettiği duyuruldu. Kasdan, filmle ilgili çalışmaların şimdilik daha çok başında olduklarını belirtti. Yönetmen, 4. filmle ilgili konuşmaya küresel felaketten önce başladıklarını ve her şey normale döndüğü anda hızlıca çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Jumanji 4 The Next Level

- Reklam -

Kasdan ayrıca Jumanji’nin bir sonraki macerasında da tıpkı yönettiği ilk iki filmde olduğu gibi kendi içerisinde heyecanlı bir senaryoya sahip olması gerektiğini açıkladı. Şimdilerde bunu tam olarak nasıl çözebileceği konusunda çalıştığını da sözlerine ekledi.

Jumanji 4, tıpkı orijinal filmde olduğu gibi gerçek dünyada geçebilir. Şimdilik bir iddia olarak ortaya atılan bu senaryoya göre dizinin genç kahramanlarıyla oyundaki profilleri yüz yüze gelebilir.

Serinin çıkan son filmini nasıl bulmuştunuz? Sizce bu şekilde devam etmesi iyi bir şey mi? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.


* Ant-Man 3 Senaryo Ekibine Rick and Morty Takviyesi

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2020 Hugo Ödülleri Adaylar

2020 Hugo Ödülleri Adayları Belli Oldu

17. Tudem Edebiyat Ödülleri Roman Yarışması Sonuçları

17. Tudem Edebiyat Ödülleri Roman Yarışması Sonuçları Açıklandı