in

Jungle Cruise Sinemalarla Aynı Gün Disney+’ta Olacak

Jungle Cruise filmi sinemalar ile aynı gün Disney’in dijital yayın servisi Disney+’a gelecek. Haber, başrol oyuncusu Dwayne Johnson tarafından paylaşıldı.

Jungle Cruise 2
- Reklam -

Jungle Cruise, sinemalarla aynı gün Disney+’a geliyor. Başrolünde Dwayne Johnson ve Emily Blunt’ın yer aldığı ve Disneyland’ın yolculuğundan esinlenen macera, yakında çıkıyor!

Jaume Collet-Serra’nın yönettiği Jungle Cruise, ilk olarak Temmuz 2020’de gösterime girecekti. Ancak Koronavirüs pandemisi nedeniyle bu film de ertelenen yapımlar kervanına katıldı. Bir yıllık erteleme alan film için bir süre boyunca yeni bilgi paylaşılmadı. Ancak şimdi, filmin sinemalar ile aynı anda Disney+ Premier Access’le geleceği belli oldu.

Salgın nedeniyle Disney de, filmlerini çevrim içi yayın servisinde sunan birçok stüdyodan biri haline geldi. Salgının başlarında stüdyo ilk olarak Artemis Fowl’u sinemalar yerine doğrudan Disney+’a getirdi. Sonrasında gelen Mulan ise, Premier Access unvanını alan ilk film oldu. Böylece hizmetten yararlanan aboneler, belli bir ücret daha vererek filmi doğrudan evlerinde izleme şansına eriştiler.

- Reklam -

2021 yılına girildiğinde birçok kişinin aklındaki soru, Disney’in bu uygulamayı devam ettirip ettirmeyeceği ile ilgiliydi. Fakat cevabı çabucak belli oldu. Raya and the Last Dragon, Cruella ve Black Widow gibi projelerin tümü Premier Access’e katılıyor.

Artık Jungle Cruise da bu grup arasında yer alıyor. Disney, Jungle Cruise’un 30 Temmuz 2021 tarihinde hem sinemalarda hem de Disney+’ta gösterim yapacağını duyurdu. Filmin yıldızı The Rock lakaplı Dwayne Johnson da, kararı açıklayan bir video paylaşarak haberi ilk veren isim oldu.

Jungle Cruise, Temmuz Sonunda Sinemalarda Yer Alacak

YouTube video

Dwayne Johnson filmde karizmatik bir nehir botu kaptanı olan Frank’i canlandırıyor. Emily Blunt ise Amazon ormanına yolculuğa çıkan ve inanılmaz iyileştirici güçlere sahip efsanevi bir ağaç arayışında bulunan İngiliz kaşif Lily’yi oynuyor.

- Reklam -

Disney’in 2006 yılından beri geliştirdiği ve bu süreç boyunca birkaç defa değişime uğrayan macera nihayet gösterime giriyor. Yazarlığını Michael Green, Glenn Ficarra ve John Requa’nın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda ikili dışında Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti, Veronica Falcón, Dani Rovira, Dan Dargan Carter, Andy Nyman, Raphael Alejandro, Simone Lockhart, Pedro Lopez, Sulem Calderon, Sebastian Blunt, Mark Ashworth, Allan Poppleton, Caroline Paige ve James Quattrochi gibi isimler yer alıyor.

Peki ya siz bu filmden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Edip Cansever Kütüphanesi

Edip Cansever’in 500 Kitaplık Kütüphanesi ve Kişisel Arşivi Halka Açılıyor

Bong Joon-ho, Animasyon Filmi

Parasite’ın Yönetmeni Bong Joon-ho, Animasyon Filmi Çekecek