in

Jurassic World 3, Aslının Devamı Olacak

Jurassic World serisinin yönetmeni Colin Trevorrow, yeni gelecek filmin aslında Jurassic Park 6 olacağını dile getirdi.

Jurassic World 3
- Reklam -
- Reklam -

Yönetmen Colin Trevorrow’un çekeceği Jurassic World 3’ün önemli bir yeri var. Esas Jurassic Park üçlemesinden Laura Dern, Sam Neill, ve Jeff Goldblum’ı eski rolleri olan Dr. Ellie Sattler, Dr. Alan Grant, ve Dr. Ian Malcolm olarak göreceğiz.

Hayranlar bu haber için zaten heyecanlıydı. Son dönem yeniden yapım veya devam filmlerinde eski karakterleri, onları anmak amacıyla hikâyeye dahil etmelerine alışığız. Ancak görünüşe göre o karakterlerin geri dönüyor olmalarının sebebi, yalnızca eskiyi anmak değil.

Yeni Film Aslında Jurassic Park 6 Olacak

Yönetmen, verdiği röportajda eski karakterleri neden geri getirdiğinden bahsetti. Anlattığına göre onların geri gelmesinin sebebi yeni filmin aslında Jurassic World 3 değil, Jurassic Park 6 olmasıymış.

- Reklam -

Yeni filmi kurgularken karakterlerin geri dönüşü için bir sebep bulmaları gerektiğinden bahseden yönetmen, onların yeni hayatlarında kim olduklarına, neler yaptıklarına ve nasıl hissettiklerine değinmek istediklerini de belirtti.

Karakterlerin yeni filmin kurgusunda doğal bir amaca sahip olmaları için çalışmışlar. Detaylandırmak istedikleri bu noktalar sebebiyle, yeni filmi aslında altıncı film olarak görüyorlarmış. Ayrıca yönetmen, oyuncuların da karakterlerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu ve onlarla büyük bir işbirliği içinde çalışacaklarını söyledi.

- Reklam -

Açıklamaya göre geri dönecek olan tanıdık yüzler, yeni filmde de önemli rollere sahip olacak gibi görünüyor. Yeni filmde ayrıca, ilk iki macerada olduğu gibi Chris Pratt, Bryce Dallas Howard ve DeWanda Wise gibi isimler de yer alacak.

Hayranlarda büyük merak uyandıran karakterleri içeren Jurassic World 3, 11 Haziran 2021’de beyaz perdede olacak.

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Her film aynı neredeyse. Bir tek dinozorlar değişiyor. Bu sefer farklı olacak ise, dinozorların NewYork’a filan gelmeleri işlenebilir bence. İlk filmin sonunda adadan kaçmışlardı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İbn-i Sina Tıp

Tıp Tarihinin En Önemli Kitabı İncelendi

NASA, Plüton

NASA, Plüton’a Yeni Keşif Aracı Gönderecek