in

Jurassic World 3 Filmine Altered Carbon Takviyesi

Jurassic World 3 filmi kadrosuna Netflix’in Altered Carbon dizisinde de oynayan aktris Dichen Lachman da dahil oldu.

Jurassic World 3 - Altered Carbon - Dichen Lachman
- Reklam -
- Reklam -

Jurassic World 3 filminin çekimleri henüz başlamamış olsa da yapımın 2021 olarak planlanan çıkış tarihine yetişmesi bekleniyor. Yeni filmde kimlerin olacağı hakkında ise bugüne kadar pek çok duyuru yapıldı. Şimdiyse yeni haber Altered Carbon cephesinden geldi. Dichen Lachman kadrodaki yerini aldı!

Orijinal Jurassic Park üçlemesinin yıldızları Sam Neill, Jeff Golblom ve Laura Dern üçlüsünün yeni filmde yer alacağı şüphesiz şu ana kadar rol dağılımıyla ilgili alınan en önemli haberdi. Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard da beklenmedik şekilde Jurassic World’e geri dönen oyuncular arasına katıldı.

Jurassic World 3

- Reklam -

Jurassic World: Fallen Kingdom’da tanıdığımız Justice Smith, Daniella Pineda ve Isabella Sermon da üçüncü filmde yerlerini alanlardan. Neill Goldblum ve Laura Dern hakkındaki haberler, şüphesiz şu ana kadarki en büyük oyuncu duyuruları arasındaydı. Fakat açıklanan isimler bunlarla sınırlı kalmadı. Yapımcılar, yeni filmin oyuncu kadrosuna takviye yapmayı sürdürüyor.

Jurassic World 3 Filmi Altered Carbon Dizisinin Önemli Oyuncusunu Kadrosuna Kattı

Yeni Jurassic World filminde yeni oyuncular da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu rollerden birisini de Altered Carbon ve Animal Kingdom’dan tanıdığımız Dichen Lachman canlandıracak. Lachman’ın devam filminde yer alacağı artık kesinleşti. Ancak rolünün ne olduğu şimdilik için bilinmiyor, tıpkı yeni ama bilinmeyen karakterler oynayacak olan Mamoudoun Athie ve DeWanda Wise gibi.

Jurassic World 3 - Altered Carbon - Dichen Lachman

Lachman, Netflix dizisi Altered Carbon’daki Reileen Kawahara olarak popülerlik kazanmış olsa da Shameless ve Agents of S.H.I.E.L.D gibi bilinen dizilerde de rol almış bir isim. Lachman’ın oynayacağı rolün ne kadar dikkat çekici olacağı ise henüz bilinmiyor.

- Reklam -

Jurassic World 3te Hybrid Dinozorlar Olmayacak

Jurassic World 3 filminin hikâyesi henüz ortaya çıkmış değil. Bununla birlikte temelinin ne olacağı tahmin ediliyor. Çünkü Jurassic World: Fallen Kingdom filmi dinozorların dünyayı yönetme olasılığını ortadan kaldırdı. Ancak yönetmen Colin Trevorrow, filmin orijinal Jurassic Park gibi hissettirmesini istiyor. Bunu başarmak için ilk planı ise Jurassic World: Fallen Kingdom’da tartışmalı bir yönü olduğu ortaya çıkan hibrit dinozorları filme dahil etmemek olacak.

Jurassic World 2 Fallen Kingdom

Jurassic World 3 filminin vizyon tarihi ise 11 Haziran 2021 olarak açıklandı.

Sizin yeni filmden beklentileriniz ne? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Tüm Zamanların En İyi 10 Canavar Filmi

Kaynak: Deadline

Buse Arıs

1996 İzmir. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Eğitim hayatının soğukluğu fantastik edebiyata ilgisini canlandırdı. Yaşına bakmadan hâlâ iyi bir masal okuyucusudur. Çeşitli sinema filmleri ve kitaplar, çizgi romanlar hakkında çoğunlukla sözlüklerde eleştiriler/incelemeler yazar. İleride felsefe alanında yüksek lisans yapmak istemekte.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Her ne kadar artık kabak tadı verse de yine de büyük bir heyecanla bekliyorum bu filmi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Game of Thrones Yapımcıları

Game of Thrones Yapımcılarından Yeni Netflix Projesi: The Chair

Altı Numara - Ahmet Bahadır Sarıkaya

Altı Numara: Virüs Temalı Yerli Bilimkurgu Romanı Raflarda