in ,

Jurassic World: Dominion Filminin İlk 5 Dakikası Yayında | İZLE

Jurassic World: Dominion filminin giriş sahnesi paylaşıldı. Macera, 65 milyon yıl önceki dinozorları gösteren bir açılış ile başlayacak.

Jurassic World: Dominion Filminin İlk 5 Dakikası İZLE
- Reklam -
- Reklam -

Jurassic World: Dominion giriş sahnesi paylaşıldı. Universal Pictures, 65 milyon yıl önceki dinozorları gösteren açılış sahnesi ile film evreninde bu yırtıcıların nasıl tekrar ortaya çıktığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Jurassic Park devam serisinin üçüncü bölümü gittikçe yaklaşıyor. Dilimize Hakimiyet olarak çevrilen Dominion, Haziran 2018’de gösterime girmiş olan Jurassic World: Fallen Kingdom olaylarından kısa bir süre sonra geçecek. Macera, klonlanmış dinozorların dünyaya salıverilmesiyle, insanlığın yeni dünyaya nasıl uyum sağlayacağını öğrenmek zorunda kalmasından sonrasını konu alacak.

Colin Trevorrow yeni filmde bir kez daha yönetmenlik koltuğuna geri dönüyor. Derek Connolly ile tasarladığı maceranın yeni adımında senaryo ekibinde Emily Carmichael da bulunuyor. Filmin başrollerinde, önceki iki filmde de olduğu gibi Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard yer alacak. Ayrıca Jurassic Park’tan tanıdığımız Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum ve BD Wong da onlara eşlik edecek. Geri alan oyuncular arasında, yine önceki filmlerden tanıdık isimler olan Daniella Pineda, Isabella Sermon, Justice Smith ve Omar Sy da Dominion’da gözükecek isimler arasındalar.

- Reklam -

Tanıdık isimlerin yanı sıra film bazı yeni isimlerin çıkışını da gösterecek. Bu isimler arasında She’s Gotta Have It ile tanınan DeWanda Wise, Black Box’tan Mamoudou Athie, Antlers’dan Scott Haze, Animal Kingdom’dan Dichen Lachman ve The Amazing Spider-Man’den Campbell Scott bulunuyor.

Geçen haziran ayında yayınlanan ilk tanıtım fragmanı sonrası Universal Pictures, filmin ilk 5 buçuk dakikasını içeren ve 65 milyon yıl önceki dinozorların yaşamlarını gösteren giriş sahnesini de paylaştı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Jurassic World: Dominion Filmi Giriş Sahnesi Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan giriş sahnesi Jurassic World: Dominion’ın geçmişten günümüze yaşanan değişime ilginç bir bakış atacağını gösteriyor. Fallen Kingdom sona erdikten sonra iki türün artık birlikte yaşadığı bir dünyayı keşfetmeye hazırlanan film, iki çağdaki farklılıkları uygun bir altyapıyla hayranların karşısına çıkaracak. Giriş sahnesi ayrıca, Trevorrow’un bazılarının yeni filmde görüneceğini onayladığı, daha önceki Jurassic Park filmlerinde hiç görülmemiş yedi yeni dinozor türüne de heyecan verici bir bakış sunuyor.

- Reklam -

Devam eden Koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri ve çıkış tarihi birkaç defa ertelenen yapım, 10 Haziran 2022’de sinemalardaki yerini alacak.

Jurassic World: Dominion’ın giriş sahnesini sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Beğendim. Sanki o devirlerde dinozorların belgeseli çekilmişte izliyormuş gibi, gerçekçi olabilecek varsayımsal görüntüler hoşuma gitti. Tabii fragmana bakıp yanılmamak lazım, filmin genelinde vasat olabileceği ihtimalini de göz ardı etmemek lazım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Outlander 6. Sezon Yayın Tarihi

Outlander 6. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Macera Uzun Bir Aradan Sonra Devam Ediyor

Arctic Monkeys Biletleri

Arctic Monkeys Biletleri Satışa Çıktığı Gibi Tükendi ve Karaborsaya Düştü