in ,

Jurassic World: Dominion Fragmanı Yayınlandı

Jurassic World: Dominion fragmanı paylaşıldı. Colin Trevorrow’un yönetmenliğini üstlendiği yapım bu yıl izleyicilerle buluşuyor.

Jurassic World: Dominion Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Jurassic World: Dominion fragmanı yayınlandı. Colin Trevorrow imzalı film, izleyicileri Jurassic Park dünyasına geri çağırmaya hazırlanıyor. Yapımın başrollerini Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard paylaşıyor.

Bir döneme damga vuran korku filmi serisi Jurassic Park, macerasına yeni serisi Jurassic World ile devam ediyor. Hikâyenin üçüncü filmi Dominion, Türkçesiyle Hâkimiyet ismini taşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise yeni serinin oyuncularına eski seriden ikonik isimler eşlik ediyor.

Bryce Dallas Howard, Mamoudou Athie, Chris Pratt, Daniella Pineda, Jeff Goldblum, Dichen Lachman, Sam Neill, Laura Dern, BD Wong, Kristoffer Polaha, Omay Sy ve Justice Smith yapımda yer alan oyunculardan bazıları.

- Reklam -

1993 yılında Steven Spielberg‘ün ikonik Jurassic Park filmiyle başlayan seri 1997’de The Lost World ve 2001’de Jurassic Park III ile devam etmişti.

2015’te başlayan Jurassic World serisiyle yeni bir çağa adım atılmış, 2018’de ise Fallen Kingdom büyük yankı uyandırarak devam filmini garantilemişti. Yıkılmış Krallık 165 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çapında 1,3 milyar dolarlık hasılat elde etmeyi başarmıştı.

Jurassic World: Dominion Fragmanı | İZLE

YouTube video

Jurassic World: Dominion fragmanı insanların her zaman endişe duyduğu o şey gerçekleştiğinde nereye gitmeleri gerektiği sorusuna yanıt arıyor.

Çıkış tarihi geçen haziran, ilk 5 dakikası ise geçen kasım paylaşılan film, Koronavirüs pandemisi nedeniyle prodüksiyon aşamasında gecikmeler yaşamıştı. Çekimleri Şubat 2020’de başlayan yapım birçok aksaklıkla karşılaşmıştı. Neticede filmden ilk resmi fragman izleyicilerle buluştu ve hayranların merakı bir nebze olsun giderilmiş oldu.

Jurassic World: Dominion vizyon tarihi tanıtım

- Reklam -

Yönetmenliğini ilk Jurassic World filmini çeken ve The Book of Henry ile Safety Not Guaranteed yapımlarıyla tanınan Colin Trevorrow‘un üstlendiği filmde senaryo ve hikâye ekibi şu şekilde: Colin Trevvorrow, Emily Carmichael, Derek Connolly ve Mivhael Crichton.

Jurassic World: Dominion filmi herhangi bir erteleme olmazsa 10 Haziran 2022 tarihinde Türkiye’de vizyona girecek.

Öte yandan serinin hayranları Dominion sonrasında Jurassic Park macerasına yeni bir seri ile devam edilecek olmasının heyecanını yaşıyor.

Siz yeni Jurassic World yapımından neler bekliyorsunuz? Fragmana dair düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Marca

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Crunchyroll Anime Ödülleri Açıklandı

2022 Crunchyroll Anime Ödülleri Açıklandı

Tiamat - İhsan Oktay Anar

İhsan Oktay Anar’ın Beklenen Romanı “Tiamat” Okurla Buluşuyor