in ,

Justice League 2 Storyboard’ları Hareketli Çizgi Roman Olarak Geliyor

Zack Snyder imzalı Justice League 2 storyboard’ları hareketli çizgi roman olarak yayınlanacak. The Dreamscapes of Justice League: A Motion Comic bu yıl çıkacak.

Justice League 2 Hareketli Çizgi Roman Olarak Motion Comic
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder ve Geoff John ikilisinin Justice League 2 için hazırladığı storyboard’lar hayranlar tarafından hareketli çizgi roman olarak hazırlanıyor. Hareketli çizgi roman olarak bilinen motion comic, olası devam filmi için hazırlanan karalamaların, konsept çizimlerinin, renkli çizimlerin ve fotoğrafların filmleştirmesi prensibine dayanıyor.

Zack Synder, yönetmenliğini yaptığı Justice League filminden kızının intiharı sonrası ayrılmıştı. Fakat Joss Whedon yönetmenliğinde gelen film beğenilmeyince hayranların ısrarı sonrası Snyder Cut başlığı altında Zack Snyder’s Justice League filmini HBO Max üzerinden yayınlamıştı. Dört saat uzunluğunda yayınlanan bu film izleyiciler tarafından ilkine göre daha iyi şekilde karşılanmıştı. Bu yapımla birlikte Snyder’ın kurmaya çalıştığı DC Genişletilmiş Evreni’ne ve yapımı planlanan Justice League’in 2. ve 3. filmlerine zemin hazırladığı söyleniyordu.

Hayranlar tarafından hazırlanan The Dreamscapes of Justice League: A Motion Comic, Zack Snyder, Jim Lee ve Geoff Johns’un Justice League 2 filminin hikâye çizimine dayanıyor. Filmin baş kötüsü Darkseid rolünde gördüğümüz Ray Porter’ı bu yapımda hikâyenin anlatıcısı olarak dinleyeceğiz. The Dreamscapes of Justice League, Snyder’ın sadece ilk filmde değil ileride de nasıl bir evren kurmaya çalıştığını anlatacağı söyleniyor. Yapım bu yılın sonlarına doğru çıkış yapması bekleniyor. #RestoreTheSnyderVerse hareketi dâhilinde yapılan hareketli çizgi roman, American Foundation for Suicide Prevention (Amerikan İntihar Önleme Vakfı) desteğiyle izleyenlerle buluşacak

- Reklam -

Zack Snyder Yönetmenliğinde Justice League 2 Filmi Gelecek mi?

YouTube video

Justice League filminin Snyder versiyonunun yayınlanması üzerine Warner Bros. ve DC genellikle sessiz kalsa da Snyder-Verse’in geleceği hakkında net bir bilgi yok. Çeşitli sosyal medya üzerinden yayınlanan bazı sızıntılar, çeşitli konsept çalışmaları Justice League 2’nin Apokaliptic Knightmare zaman diliminden devam edeceğini gösteriyor. Bu zaman diliminde Darkseid Anti-Life Equation’ı bulmuş ve bunun sayesinde evrendeki tüm yaşamı kendi gücünün altında toplamasını sağlamıştı. Böylesi bir gelecekte Superman de Darkseid’ın Dünya’yı ele geçirmesine yardım etmişti. Batman ise artık zayıflamış bir grup kahramana liderlik etmeye çalışmıştı.

Bütün bu olaylar ise Flash’ın zamanda geri gidip bütün tarihi yeniden yazmasına ve tüm kahramanların Darkseid’a karşı birlikte savaşmasına sebep olabilir. Justice League 3 ise tüm bu yaşananları işleyebilir. Fakat şimdilik tüm bunlar bir tahmin olarak kalsa da yeni bir Adalet Birliği filmine kadar hayranlar The Dreamscapes of Justice League: A Motion Comic yapımını izleme fırsatı bulabilecek. Hareketli çizgi romanın bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor.

- Reklam -

Siz hayran yapımı motion comic filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

amazon mgm rekabet kurulu

MGM Stüdyoları’nı 8,4 Milyar Dolara Satın Alan Amazon’a Rekabet Soruşturması

Jüpiter kutup ışıkları

Yıllardır Cevap Aranıyordu: Jüpiter’in Güçlü Kutup Işıklarının Gizemi Sonunda Çözüldü