in

Justice League Filminden Kesilmiş Alternatif Bir Batman Görseli Geldi

Yönetmen Zack Snyder, Justice League filminin ünlü ‘Snyder Cut’ versiyonundan Batman rolündeki Ben Affleck’in yeni bir fotoğrafını paylaştı.

Justice League batman
- Reklam -
- Reklam -

Bizler şu anda her ne kadar 2021 yılında gösterime girecek The Batman filmini bekliyor olsa da birçok hayran Justice League üzerine konuşmaya devam ediyor. Üstelik bu tartışmalar sadece hayranlar bazında değil, filmin yönetmen ve oyuncu kadrosu arasında da yaşanıyor.

Takip edenlerin bildiği üzere Warner Bros ve DC Sinematik Evreni’nin en önemli yapımlarından biri olan Justice League her açıdan olumsuz eleştiriler alan ve gişede istediği başarıyı elde edemeyen bir yapımdı.

Yaklaşık 2 yıl önce vizyona giren film, en başından itibaren olaylı süreçlerden geçti. Filmin yönetmeni olan Zack Snyder, 20 yaşındaki kızının intiharı sonrası eşiyle birlikte projeden son anda çekildi. Ardından Warner Bros, sahipsiz kalan film projesini bu tür yapımlara yabancı olmayan bir isme, Joss Whedon’a emanet etti.

- Reklam -

Justice League film

Whedon da projeyi aldığı şekilde sunmadı. Snyder’ın versiyonuna kendi yorumunu kattı. Bunun için prodüksiyon aşamasında yeniden çekimler yapıldı, kurguda değişiklikler oldu ve film bu şekilde beyaz perdedeki yerini aldı. Fakat muhtemelen yapımcı şirket için “keşke almasaydı” denilen süreç başladı.

Daha sonrasında The Flash filmi ertelendi, DC Evreni duraksama dönemine girdi, yeni Justice Leauge projeleri iptal edildi. Ben Affleck’in başrolünde olduğu ve yönetmenliğini yapacağı Batman filmi de iptal oldu. Yani DC Sinematik Evreni için işler pek de iyiye gitmedi. Her ne kadar sonrasında Aquaman, Shazam gibi yapımlarla yüzleri gülse de Justice League’in yaşadığı hezimet unutulmadı.

İşte “Snyder Cut” denilen versiyon tam da bu sıralarda devreye girdi. Hayranlara göre Snyder projeyi bırakmadan önce aslında filmi tamamlamıştı. Warner Bros buna rağmen projede değişiklik yapılmasına izin vermişti. Bu iddialar bir süreliğine söylenti olarak kalsa da daha sonra bunun gerçek olduğu doğrulanmıştı.

justice league

- Reklam -

Zack Snyder, Justice League Filminden Yeni Bir Fotoğraf Daha Paylaştı

Pek tabii filmin orijinal versiyonunun gösterime girmesi için de birçok hayran yapımcı şirkete baskı yapmaya başladı. Warner Bros tüm bu tepkilere rağmen sessizliğini sürdürdü. Ardından filmin oyuncuları Ben Affleck ve Gal Gadot gibi isimler de bu kampanyaya destek verdiler. Zack Snyder önce daha sessiz ama sonra daha gür bir sesle süreç için hayranların yanında olduğunu belirtti.

Yönetmenin konuyla ilgili yaptığı son paylaşım da yine bununla ilgiliydi. Ben Affleck’in canlandırdığı Batman karakterinden daha önce hiç yayınlanmamış bir fotoğrafı “Kime hizmet ediyor cümlesiyle paylaştı.

Justice League batman 2

Yayınlanan yeni görüntüde Batman bir çeşit sisten ortaya çıkarken, Aquaman’a benzeyen bir karakter bizlere sırtı dönül bir şekilde gözüküyor.

Hayranlar Justice Leauge filminin orijinal versiyonunu (Snyder Cut) izleme şansına erişirlerse ortaya çok daha iyi bir işin çıkacağına eminler. Snyder her ne kadar ara sıra görsel odaklı yeni paylaşımlar yapsa da söz konusu haklar Warner Bros’ta. Haliyle son söz için onları beklemek gerekiyor. Ve uzun vadede böyle bir şey olacak gibi gözükmüyor.

Siz ne dersiniz? Sizce bir gün Snyder’ın orijinal filmini izleme fırsatımız olacak mı? Kayıp Rıhtım Forum’da düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Henry Cavill: Batman v Superman Aslında Batman Karakterni Tanıtmak İçindi

* Justice League Alternatif Finali Yayınlansın Kampanyasına Sürpriz İsimler Katıldı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Tombiş Batman :slight_smile:
    Resmen Fat-man olmuş :slight_smile:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Affleck bugüne kadar izlediğim en iyi Batman’di. Keşke solo filmi gelseydi. Bu filmin çok iyi olduğunu düşünüyorum, Darkseid görselleri çok iyi görünüyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

eski cag silahlari

Bin Yıl Önce Çocukların Avlanma Eğitiminde Kullanılan Silahlar Keşfedildi

The Witcher

The Witcher 2. Sezonda Vesemir Rolünü Mark Hamill mi Canlandıracak?