in ,

Zack Snyder’s Justice League’in Martian Manhunter’lı Final Fragmanı Yayınlandı

Zack Snyder’s Justice League final fragmanı yayınlandı. Yeni karakterlerin de dahil olduğu 4 saatlik HBO Max filmi, yayın için günler sayıyor.

Zack Snyder's Justice League: Snyder Cut final fragman
- Reklam -
- Reklam -

Justice League: Snyder Cut filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Zack Snyder’ın HBO Max’e gelecek olan filmi yeni fragmanında Martian Manhunter’a parlayan kırmızı gözlerle bir göndermede bulunuyor.

Zor ve uzun bir yolculuğun nihayet sonuna gelindi. Hayranlar Zack Snyder’ın gerçek vizyonunu HBO Max’te yayınlanacak 4 saat uzunluğunda bir macerada izleyebilecekler. Filmin bu versiyonu, 4 saat uzunlukta olmasının yanı sıra tamamen yeni sahnelerin de yer aldığı bir şekilde kurgulandı.

Geçen yıl ortasında yeni çekimlerin yapıldığı duyurulmuştu. Hemen ardından filmde daha önce gözükmeyen yeni karakterlerin de dahil olacağı belli oldu. Çünkü ekibin çekimler için tekrar toplandığı haberiyle birlikte Suicide Squad filminde Joker’i canlandıran Jared Leto’nun da çekimlere katıldığı paylaşıldı. Ardından geçen ay yayınlanan yeni fragmanın son sahnesinde de kendisi ile karşılaştık.

- Reklam -

Joker ile birlikte filmde daha önce gözükmemiş bir karakterin yer alacağı aylar öncesinden biliniyor. Harry Lennix’in canlandırdığı General Swanwick, ya da bilinen adıyla Martian Manhunter da maceradaki yerini alacak. Oyuncunun karakteri Man of Steel’den beri DC Sinematik Evreni’nin bir parçası olsa da, karakterin evrendeki yörüngesi Justice League’de asla tam olarak gerçekleşmedi.

Snyder’in orijinal planında, Swanwick’in bir uzaylı ve nihai Adalet Ligi üyesi Martian Manhunter olduğu; hatta filmin bir noktasında Martha Kent şeklini almak için yeteneklerini kullandığı ortaya çıkacaktı. Ancak bu hiçbir zaman gerçekleşmedi.

Nihayet The Snyder Cut versiyonu Martian Manhunter’ı maceraya eklemeye hazırlanıyor. Yayınlanan bu son fragmanda, uzaylının dönüşünü gösteren bir gönderme de var.

- Reklam -

Zack Snyder’s Justice League Final Fragmanı | İZLE

YouTube video

Zack Snyder’s Justice League filminin yayınlanmasına sadece birkaç gün kala HBO Max, filmin final fragmanını yayınladı. Darkseid’in Dünya’yı işgalinin ve onu savunmak için sahnedeki Green Lantern’ların sahneleri de dahil olmak üzere birkaç yeni çekim içeriyor. Ancak belki de en büyük heyecan konusu, Martha Kent’in kırmızı parıldayan gözleri ile hızlıca gözükmesidir. Bu durum onun aslında kılık değiştirmiş Martian Manhunter olduğuna dair bir ipucu.

Merakla beklenen 4 saatlik yapım, 3 gün sonra, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max’te yayınlanacak.

Peki ya sizler yeni versiyondan neler bekliyorsunuz? Sonuçta maceranın hakkı teslim edilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for silence silence dedi ki:

    Bu filmi her gördüğümde aklıma sınava girip de kalan öğrencinin sınavdan kaldığında soruları bilerek aynı sınava tekrar girmesi geliyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

amazon lgbt+ hakları

Amazon, LGBTİ+ Bireyleri Hedef Alan Kitapların Satışını Durdurdu

Sherlock 5. sezon

Benedict Cumberbatch, Sherlock 5. Sezonun Gelebileceğini Söyledi