in ,

Çağatay Ulusoy’lu Netflix Filmi Kâğıttan Hayatlar’dan Fragman

Kâğıttan Hayatlar fragmanı yayınlandı. Netflix Türkiye’nin başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı yeni filmi mart ayında izleyici ile buluşuyor.

Kâğıttan Hayatlar Fragmanı Çağatay Ulusoy Netflix Türkiye
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye yeni filmleri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Kâğıttan Hayatlar filmi için ilk fragman yayınlandı. Filmin adı, daha önce Mücadele Çıkmazı olarak duyurulmuştu.

190’dan fazla ülkede yayında olan ve birçok ülkede farklı prodüksiyonlara imza atan Netflix, ülkemizde ilk olarak Hakan: Muhafız (The Protector) adlı dizi ile boy göstermişti. O yapımda başrol Hakan’ı canlandıran Çağatay Ulusoy, şimdi yeni bir Netflix Türkiye filmi ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Şimdiye dek Hakan: Muhafız, Atiye, Aşk 101, Bir Başkadır ve 50m2 gibi diziler ve Yarına Tek Bilet, 9 Kere Leyla ve Azizler filmleri ile izleyici ile buluşan platform; Türkiye yapımı yeni orijinal filminden ilk fragmanı paylaştı.

- Reklam -

İlk tanıtımları Mücadele Çıkmazı adı ile yapılan yapım, yeni fragmanı ile yeni adına da kavuşmuş oldu.

Kâğıttan Hayatlar Fragmanı | İZLE

Netflix Türkiye’nin YouTube kanalında ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan Kâğıttan Hayatlar fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Filmin senarist koltuğunda sevilen televizyon yapımı Behzat Ç.’nin de senaryosunu kaleme almış olan Ercan Mehmet Erdem oturuyor. Yapımın yönetmeni ise Can Ulkay (Ayla, Müslüm, Türk İşi Dondurma).

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un bulunduğu filmin oyuncu kadrosunda Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk ve Emir Ali Doğrul yer alıyor.

Filmin konusu kısaca şu sözlerle tanıtılıyor:

- Reklam -

“Kâğıt toplayarak geçinen ve sağlığı giderek kötüleşen Mehmet terk edilmiş bir çocuk bulur. Birden hayatına giren küçük Ali, onu kendi çocukluğuyla yüzleştirecektir.”

Kâğıttan Hayatlar Fragmanı Çağatay Ulusoy Netflix Türkiye

Kâğıt toplayıcı bir genç olan Mehmet, mahalledeki çöp toplama deposunu işletmektedir. Mehmet, bir gün yakın dostu Gonzales’in kâğıt arabasında 8 yaşındaki Ali adlı bir çocuğa rastlar. Mehmet, Ali’yi ailesine kavuşturmak için yola koyulur. Bu iki karakter, kısa zamanda ayrılmaz bir ikili olarak karşımıza çıkacaktır.

Kâğıttan Hayatlar filmi 12 Mart 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Platform, 200 milyondan fazla ücretli kullanıcıya sahip.

Peki siz Kâğıttan Hayatlar fragmanını ve konusunu nasıl buldunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

En İyi Kadın Oyuncu: Frances Mcdormand (Nomadland)

2021 Altın Küre Ödülleri Kazananları Belli Oldu

Konuşanlar Exxen En Çok izlenen

Konuşanlar, Exxen’in En Çok İzlenen Programı Oldu