in

Karayip Korsanları Hayranları, Johnny Depp’i Geri Getirmek için 500 Bin İmza Topladı

Karayip Korsanları hayranlarının Johnny Depp’in yeniden başrol olması için başlattığı imza kampanyası 500 bini aştı.

Karayip Korsanları Hayranları Johnny Depp
- Reklam -
- Reklam -

Karayip Korsanları hayranları Johnny Depp’i geri istiyor! Hayranlar, ünlü oyuncunun başrole geri getirilmesi için başlattıkları imza kapmanyasında kısa sürede 500 bini aşkın imza toplamayı başardılar.

Ünlü oyuncu Johnny Depp yıllar boyunca çok sayıda ikonik karaktere hayat verdi. Fakat muhtemelen bunlar arasında en bilineni ve popüler olanı hiç şüphesiz Pirates of the Caribbean serisindeki Jack Sparrow’du.

Johnny Depp’in sarhoş serseri olarak performansı ilk olarak 2003 yılında Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti ile başlayan multi-milyon dolarlık bir seriye dönüştürmesine yardımcı oldu. Serinin şimdiye kadar beş filmi çıktı. Hepsinde de Johnny Depp’in Jack Sparrow’u baş karakter olarak yer alıyordu. Hatta rol için Oscar’a aday gösterildi. Disney’in tema parklarında en çok talep gören ikonik karakteri haline geldi.

- Reklam -

Ancak ne yazık ki Disney’in Pirates of the Caribbean serisinin devamı için yaptığı planları Johnny Depp’i hiçbir şekilde içermiyor. 2018 yılında çıkan bu haber sonrası başrolün bir kadın olacağı söylenmiş ve hatta iki farklı serinin geliştirilme aşamasında olduğu belirtilmişti. Üstelik Depp’in eski eşi Amber Heard ile mahkemelik olması da, başını ağrıtan en önemli unsurlardan biri haline geldi.

Geçen sonbahar aylarında Johnny Depp, Birleşik Krallık gazetesi The Sun’a karşı “eş-dövücü” olarak adlandırılan bir iftira davasını kaybetti. Kısa süre sonra da Warner Bros., Depp’ten Fantastic Beasts serisini bırakmasını istedi. Bu da oyuncunun kariyeri için büyük bir gerilemenin sinyalini verdi. Şu anda Depp’in Karayip Korsanları’na geri gelme planı yok. Ancak birçok hayran buna karşı çıktı. Özellikle mağdur tarafın Heard değil de Depp olduğuna inanıyorlardı.

Hayranların Çabası Karayip Korsanları Serisine Johnny Depp’in Dönüşünü Sağlayabilir mi?

Pirates of the Caribbean Jack Sparrow

- Reklam -

İki yıl önce Johnny Depp’i Karayip Korsanları’na geri getirmek amacıyla bir Change.org üzerinden bir imza kampanyası başlatıldı. Disney, seri için gelecek planlarını ana hatlarıyla belirlemeye başladığında, dilekçe biraz hız kazandı hedefine ulaştı. İlk 500 bin hedefini aşan imza kampanyası bu yazının yazıldığı tarihte yaklaşık 525 bin imzayı bulmuştu. Yeni hedef ise 1 milyon imza olacak şekilde ayarlandı.

Seriye ait şu anda geliştirme aşamasında. Biri, Margot Robbie’nin oynadığı kadın merkezli bir spin-off, diğeri ise Karayip Korsanları 6 olacaktı. Ancak 2017’deki Dead Men Tell No Tales’in devamı mı yoksa bir yeniden başlatma mı olacağı henüz belli değil. Son zamanlarda her iki proje için de pek bir şey olmadı. Bu nedenle üretim sürecinde nerede olduklarını ölçmek zor. Yine de açık olan bir şey var: Johnny Depp her iki yapımda da yok.

Peki ya siz yeni Karayip Korsanları filminde Johnny Depp’in oynaması konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni filmde ünlü oyuncu tekrar Jack Sparrow karakteri ile yer almalı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Huseyin_Oz Huseyin_Oz dedi ki:

    10 dolardan para koyup teklif etsinler, işleri daha rahat hall olur. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Starship SN10 patlama izle spacex

SpaceX’in Starship SN10 Roketi Başarılı İnişin Ardından Patladı | İZLE

Dolunay Ayini - Özlem Ertan | Yazarının Kaleminden

Dolunay Ayini – Özlem Ertan | Yazarının Kaleminden