in

Keanu Reeves, Yeni John Wick Filmi “Ballerina”nın Kadrosuna Dahil Oldu: Başrolde Ana de Armas Var

Keanu Reeves, Ballerina filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Başrolünde Ana de Armas’ın bulunduğu yapım, John Wick spin-off’u olarak tanıtılıyor.

keanu reeves john wick Ballerina kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves, John Wick evrenini genişletecek sinema filmi Ballerina kadrosunda. Yapımın başrolünde Kübalı aktris Ana de Armas yer alıyor.

John Wick evreni genişlemeye devam ediyor. İlk olarak 2014 yılında vizyona giren John Wick, aksiyon ve macera sinemasında önemli bir markaya dönüşmüştü. 2017’de ikinci, 2019’da Parabellum ile üçüncü filmler de izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı, yönetmenliğin ise Chad Stahelski’ye ait olduğu seride dördüncü adım ise 2023’te atılacak.

Bununla birlikte John Wick evreni, birçok ülkede Amazon Prime Video’da izlenebilecek The Continental adlı dizi için de geri sayıma devam ediyor. Winston karakterinin gençliğini anlatacak yapımın başrolünde Colin Woodell yer alıyor.

- Reklam -

Uzun süredir hakkında yeni detaylar beklenen diğer proje ise Ballerina filmiydi. Wiseman, Swamp Thing ve Underworld ile tanınan Len Wiseman’ın yönetmenliğini üstleneceği Ballerina’da çekimler başlıyor.

Keanu Reeves, Sürpriz Bir Şekilde Ballerina Kadrosuna Katıldı

Geçen günlerde, Ballerina için Ian McShane’in The Continental Hotel’ın yöneticisi Winston olarak geri döneceği duyurulmuştu.

Şimdi ise Keanu Reeves’in John Wick karakterini tekrar canlandırmak üzere Prag’a gittiği bilgisi paylaşıldı. Bununla birlikte, yıldız aktörün perdede toplam ne kadar süre görüleceği ise şu an için bilinmiyor. Oyuncu, filmin çok kısa bir bölümünde yer alarak serinin hayranlarının ağzına bir parmak bal çalabilir.

keanu reeves john wick Ballerina oyuncu kadrosu

Öte yandan Reeves, Hulu’daki Devil in the White City projesinden ayrılarak takviminde bazı boşluklar açmayı başarmıştı. Reeves’in aynı zamanda BRZRKR adlı çizgi romanının uyarlamasında da başrol ve yönetmen olarak görev alması bekleniyor.

- Reklam -

Ballerina filminin konusu hâlâ gizemini koruyor. No Time to Die, Knives Out ve Blade Runner 2049 gibi yapımlarda boy gösteren Ana de Armas’ın başrolünde olduğu proje, şimdi çekim aşamasında.

Senarist koltuğu ise The Crown ve Promising Young Woman ile tanınan Emerald Fennell’a emanet. Fennell’a Army of the Dead filminden Shay Hatten eşlik ediyor.

ana de armas

Yapımın çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Sizin Ballerina filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

antik mezar kurt ile gömülen çocuk

Finlandiya’da 8.000 Yıllık Mezarda Bir Çocuğun Kurduyla Birlikte Gömüldüğü Ortaya Çıktı

Gears of War filmi animasyon dizisi netflix

Netflix’ten Bir Oyun Uyarlaması Daha: Gears of War Filmi ve Animasyon Dizisi Yolda