in ,

Keanu Reeves, Kendi Yazdığı BRZRKR Çizgi Romanı Uyarlamalarında Başrol Olarak Yer Alacak

Keanu Reeves imzalı BRZRKR çizgi romanı, Netflix tarafından film ve dizi formatına uyarlanacak. Ünlü oyuncu yapımlarda başrol olarak yer alacak.

Keanu Reeves Başrol BRZRKR
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves tarafından kaleme alınan çizgi roman serisi BRZRKR hem canlı aksiyon filmi hem de animasyon dizisi olarak uyarlanacak. Netflix’in yayın haklarını satın aldığı çizgi romanda ünlü oyuncu başrol olarak yer alacak.

Keanu Reeves ve Matt Kindt tarafından yazılan ve Ron Garney tarafından çizilen çizgi roman, sınırlı sayıdaki ilk sayısını 3 Mart’ta yayınladı. Şimdilik 12 sayıdan oluşacak olan BRZRKR, görünüşe göre artık çok daha büyük bir seriye dönüşecek.

BOOM! Studios tarafından yayınlanan BRZRKR, 80 bin yıl boyunca Dünya’da savaşmaya lanetlenen ölümsüz bir savaşçı olan “B”nin maceralarını konu ediniyor. Oldukça şiddetli sahnelerin yaşandığı çizgi romanda B sonunda Birleşik Devletler Hükümeti’nin bir ajanı haline geliyor.

- Reklam -

Ünlü aktör Reeves, hikâye için orijinal fikri tasarlayan isim ve B’nin karakteri görsel olarak ona dayanıyor. Birçok yönden, BRZRKR, Reeves’in John Wick’ten beri ünlü olduğu aynı durdurulamaz aksiyon kahramanı motiflerini, sinema ekranı yerine sadece çizgi roman sayfasında taşıyor gibi görünüyor.

Keanu Reeves Yazdığı Çizgi Romanda Başrol ve Yapımcı Olarak Görev Yapacak

Keanu Reeves Çizgi Roman Yazıyor: BRZRKR!

Ancak yeni gelen bir habere göre karakter sadece çizgi roman sayfalarında kalmayacak. Netflix, resmi basın açıklamasında BRZRKR çizgi romanının uyarlama haklarını aldığını duyurdu. Üstelik daha şimdiden bir tane canlı aksiyon filmi ve bir tane de animasyon dizisi olmak üzere iki yapım için çalışmaların başladığı söylendi. Keanu Reeves canlı aksiyon filminde başrolü üstlenecek ve yapımcı olarak yer alacak. Dizide de karakteri seslendirecek. Ross Richie ve Stephen Christy ayrıca BOOM! Studios adına prodüksiyon işlerini yürütecek ve Stephen Hamel da Company Films için yapımcı olarak yer alacak.

- Reklam -

Şimdilik bu duyuru dışında çekimlerin ne zaman başlayacağı ve film veya dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmamakta.

John Wick sonrası şimdilerde The Matrix 4 ile uğraşan Keanu Reeves, uzun bir süre daha bu tarz önemli yapımlarda rol almaya devam edecek gibi görünüyor.

Peki ya sizler Keanu Reeves’in kaleme aldığı çizgi roman serisinin bu kadar kısa bir süre içerisinde dijital yayın devi tarafından haklarının satın alınması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Davetli Listesi - Lucy Foley

Davetli Listesi: Lucy Foley İmzalı Ödüllü Kitap Türkçede

The Witcher 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Yeni

The Witcher 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Genişliyor: 7 Yeni İsim Daha Eklendi