in

Keanu Reeves, Hızlı ve Öfkeli’ye Yakın

Keanu Reeves, Hızlı ve Öfkeli film serisinin yazarlarıyla bir görüşme yaptı. Reeves’in gelecek filmlerde kadroda yer alabileceği öğrenildi.

Keanu Reeves
- Reklam -
- Reklam -

The Fast and the Furious (Hızlı ve Öfkeli) filmleri 2001 yılından beri beyaz perdenin vazgeçilmezlerinden olmaya devam ediyor. Şimdiyse Keanu Reeves ismi seriyle birlikte anılmaya başlandı.

Serinin sekizinci filmi The Fate of the Furious 2017 yılında vizyona girmişti, bu sene ise aynı evrende geçen bir spin-off olan Hobbs & Shaw’u izlemiştik. 9. filmin ise önümüzdeki yıl mayıs ayında vizyona girmesi bekleniyor; film şu an çekim aşamasında.

Bu durumda Keanu Reeves için en erken ihtimal 10. film için söz konusu. Söz konusu iddia ise, Hobbs & Shaw filminin yazarlarının Reeves ile bir görüşme yapmış olmasından kaynaklanıyor. Bu görüşmenin temasının ise yıldız aktörü gelecek yapımlarda seriye bir şekilde dahil etmek olduğu düşünülüyor.

- Reklam -

Keanu Reeves İsmini Görebileceğimiz En Yakın Hızlı ve Öfkeli Filmi 2021 Yılını İşaret Ediyor

The Fast and the Furious serisi Universal Pictures’a 18 yılda tam 5,8 milyar dolarlık gişe geliri sağladı. Serinin bu ağustosta vizyona giren filmi 758 milyon dolar kazandırdı. Dolayısıyla şirketin, bu seri özelinde gelecek planları oldukça uzun soluklu. Şimdiden iki film sonrasının duyurusunu yapmaktan çekinmeyen yapımcılar, görünen o ki bir de Keanu Reeves gibi bir ismi ekibe dahil etmek istiyorlar.

Reeves, özellikle John Wick serisiyle son yıllarda adını iyice parlatmıştı. Bununla birlikte ünlü aktörün geri dönmeye hazırlanan The Matrix serisine dahil olması, Reeves ismini iyice yukarılara taşıdı. Durumlar bu şekilde gelişince de Hızlı ve Öfkeli filmlerinin devamı için oyuncu seçimlerinde Reeves güçlü bir aday haline geldi.

- Reklam -

Hobbs & Shaw senaristi Chris Morgan, Reeves ile gelecek filmler için görüştüklerini ifade ediyor. Morgan ayrıca ünlü oyuncuyu seride görmeyi çok istediğini de itiraf etmekten çekinmiyor. Bu zamana kadar böyle bir adımın gelmemesini ise zamansal problemler olarak açıklıyor.

Görüşmenin henüz açıklanan bir sonucu olmadı. Ancak Keanu Reeves ismi, bu seri için daha önce de gündeme gelmişti. Söylentiler ünlü aktörün Eteon adlı terörist organizasyonunun başına geçebileceğini işaret ediyor. Hızlı ve Öfkeli’de bu grubun lideri, daha önce sadece sesiyle ortaya çıkmıştı. Bu gizemin oluşma sebebi ise olası Reeves hamlesine kapı aralamak olarak yorumlanıyor.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Umarım olmaz (20 karakter)

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Hayır ya. Seri zaten öldü artık. Sakın Keanu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

disney bob iger

Disney CEO’su Marvel Eleştirilerine Cevap Verdi

Behzat Ç

Behzat Ç.’nin İptal Sebebi Belli Oldu