in

Keanu Reeves: “Marvel Filmlerinde Oynamaktan Gurur Duyarım”

Keanu Reeves, Marvel Sinematik Evreni hakkındaki görüşlerini paylaştı. Yıldız oyuncu, bu evrenin parçası olmaktan gurur duyacağını kaydetti.

Keanu Reeves Marvel sinematik evreni
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olma fikrine duyduğu heyecanı paylaştı. The Matrix ve John Wick serilerinin ünlü yıldızı, Marvel’a dair görüşlerini aktardı.

Keanu Reeves sinema sektörünün sevilen isimleri arasında yer alıyor. Uzun yıllar süren oyunculuk kariyeri boyunca birçok filmde yer alsa bile son yıllarda adından daha çok söz ettiriyor. Özellikle John Wick filmlerindeki aksiyon sahneleriyle kariyerine yeni bir soluk katmıştı. Ayrıca önümüzdeki ay vizyona girmesi beklenen The Matrix: Resurrections filminde Neo karakterini yeniden beyaz perdeye taşıyacak.

Başarılı rollerine rağmen ünlü oyuncu süper kahraman filmlerinde kendisini pek göstermedi. Reeves en son 2005 yılında vizyona giren Constantine filminde anti-kahraman John Constantine karakterini canlandırmıştı. Bunun dışında önümüzdeki yıl izleyicisi ile buluşacak DC League of Super-Pets animasyonunun seslendirmen kadrosunda yer alıyor.

- Reklam -

Keanu Reeves Marvel sinematik evreni

Uzun zamandır ünlü oyuncunun Marvel evrenine dahil olup olmayacağı konuşuluyor. Geçen günlerde Marvel’ın sosyal medya üzerinden Keanu Reeves’in doğum günün kutlaması üzerine bu söylentiler iyice artmıştı. Marvel da daha sonra doğum günü mesajını silmiş ve akıllarda soru işaretleri bırakmıştı.

Keanu Reeves, Marvel Evrenine Katılma Fikrine Sıcak Bakıyor

Ünlü oyuncu verdiği röportajda söylentilere kesin bir cevap vermese de izleyicileri sevindirecek açıklamalarda bulundu:

“(Marvel filmleri) evrenden büyük değil mi? Daha çok multiverse, yoksa Marvel-verse mi demeliyim. [Gülüyor] Bu benim için bir onur olur. Marvel bünyesinde inanılmaz yönetmenler ve vizyonerler var. Daha önce kimsenin yapmadığı bir şeyi yapıyorlar. Filmlerin büyüklüğü, hırsı ve prodüksiyonu bu açıdan çok önemli. Dolayısıyla bunun bir parçası olmak güzel olurdu.”

- Reklam -

2019 yılında Kevin Feige, Keanu Reeves ile görüştüklerini açıklamıştı. Feige, ünlü oyuncuyu Marvel evrenine “doğru bir şekilde” taşımaya çalıştıklarını söylemişti. Ancak çalışmaların nasıl sonlanacağını bilmediğini eklemişti. Daha sonrasında ikili konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Reeves’i önümüzdeki süreçte Marvel evreni bünyesinde olmasa bile The Matrix Resurrections ve muhtemel devam filmlerinde Neo karakterini canlandırırken göreceğiz. Ayrıca başarılı oyuncu çekimleri tamamlanan John Wick 4: Hagakure devam filmlerinde başrol olarak oynayacak.

Siz Keanu Reeves’i Marvel’da hangi rolde görmek istersiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Esquire

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

13 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bu onur Marvel’a ait olacaktır.

  2. Avatar for dieter dieter dedi ki:

    Helal bee. Marvel filmlerini film olarak görmediğini söyleyen herkes bir tarafta Neo öbür tarafta. :smiley:

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:
    1. Filmden spoiler mı bu? Neo ölüyor mu?
  4. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Marvel Knight karakterlerinden birisini canlandırsa keşke.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

8 cevap daha var.

rüya reklam şirketler

Bilim İnsanları Uyardı: Şirketlerin Rüyalara Reklam Yerleştirdiği Gelecek Çok Uzakta Değil

2021 Uluslararası Emmy Ödülleri kazananları

2021 Uluslararası Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu