in

Keanu Reeves, Jonah Hill’ın Yeni Filmi “Outcome”da Başrol Olacak

Keanu Reeves, “Outcome” filmi kadrosuna başrol olarak katıldı. Jonah Hill, “Mid90s”ın ardından yeni bir uzun metrajla sinema salonlarına dönüyor.

Keanu Reeves yeni film Outcome Başrol - Jonah Hill
- Reklam -

Keanu Reeves sıradaki projesine karar verdi. Yıldız aktör, Jonah Hill imzalı Outcome filminde başrol olacak.

Amerikalı aktör ve yönetmen Jonah Hill, Outcome filmi için başrolünü buldu. The Matrix, John Wick ve The Devil’s Advocate gibi kült yapımlarla tanınan Keanu Reeves, Hill’ın yeni projesi için ekibe katıldı.

Deadline’ın haberine göre filmin oyuncu kadrosu, Keanu Reeves öncülüğünde yıldızlarla dolu bir ekipten oluşacak. Hill, Outcome’ın senaryosunu Ezra Woods ile birlikte kaleme alıyor. Filmin prodüksiyonu ise Hill’ın kendi yapım şirketi olan Strong Baby imzasını taşıyor.

- Reklam -

Hill ve Reeves, haber hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Filmin konusuna dair de detaylar hâlâ saklı tutuluyor. Ancak yapıma dair detayların Şükran Günü (24 Kasım) tatilinin ardından ortaya çıkması bekleniyor.

Keanu Reeves yeni Outcome

Keanu Reeves Yoğun Bir Tempoya Hazırlanıyor

Son olarak Ana de Armas’lı John Wick spin-off’u Ballerina’nın kadrosuna katılan Keanu Reeves, aynı zamanda kendi çizgi romanı BRZRKR’ın film uyarlamasında başrolünde yer alıp yönetmenliğini yapması bekleniyor. Reeves aynı zamanda gelecek yıl John Wick: Chapter 4 ile ikonik rolüne geri dönecek.

Jonah Hill ise ilk uzun metraj yönetmenliğini 2018’de vizyona giren A24 yapımı Mid90s ile yaptı. Yapım, 1990’lı yıllarda bir gencin bir grup yaşlı kaykaycının arasına katılmasıyla başından geçen olayları konu alıyordu.

Hill aynı zamanda 2012’de Moneyball ile 2014’te de The Wolf of Wall Street ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında iki Oscar adaylığı almıştı.

Keanu Reeves The Devil in the White City ayrılık kararı

- Reklam -

Jonah Hill son olarak Netflix yapımı Stutz adlı belgeselin yönetmenliğini üstlendi ve olumlu eleştiriler aldı. Yapım, Hill ve terapisti Phill Stutz’ın karşılıklı sohbetini konu alıyor. Film, kaygı bozukluğuna dair samimi yaklaşımları içeriyor.

Outcome filminin detaylı konusu, oyuncu kadrosu, çıkış tarihi ve platformu gibi detaylar yakında belli olacak.

Bu sırada, Jonah Hill’ın son kurmac afilmi Mid90s’ın fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz:

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Siz Outcome filmi ve Keanu Reeves tercihi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harrison Ford Red Hulk Karakterini Canlandıracak Marvel

Harrison Ford İlerleyen Yaşına Rağmen 2026’daki Secret Wars’a Kadar Red Hulk’ı Canlandırabilir

Percy Jackson and the Olympians Dizisi Çekimleri Tamamlanıyor

Rick Riordan, “Percy Jackson and the Olympians” Dizisinde Çekimlerin Neredeyse Tamamlandığını Açıkladı