in

Keanu Reeves Yeni Spider-Man Filmi Kraven the Hunter’da Başrol Olabilir

Keanu Reeves, Kraven the Hunter filminde başrol olabilir. Sony, bir sonraki Spider-Man filmi için ünlü oyuncu ile anlaşmak istiyor.

Kraven The Hunter Keanu Reeves
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves, süper kahraman evrenine anti kahraman rolü ile katılmaya hazırlanıyor olabilir. Sony Pictures, ünlü aktöre yeni solo Spider-Man film projesinde Kraven the Hunter karakterini canlandırması için teklif götürdüğü belirtiliyor.

Disney ve Marvel Stüdyoları’nın hız kesmeden devam eden Marvel Sinematik Evreni yapımları dördüncü aşamasına ulaştı. Disney+ servisinin de başlamasıyla birlikte birçok yeni MCU içeriği hayranları bekliyor. WandaVision çoktan başladı ve The Falcon and the Winter Soldier de yakında çıkacak. Ancak Venom ile iyi bir çıkış yakalayan Sony de geri planda kalmak istemiyor gibi gözüküyor. Stüdyo, Universe of Marvel Characters’i genişletmek için çalışıyor.

Kısa süre önce Koronavirüs nedeniyle yayın tarihi ertelenen Morbius bunlardan bir tanesi. Başrolünde Jared Leto’nun oynadığı yapım hayranların merak ettiği maceralar arasında yer alıyor. Tom Hardy ve Woody Harrelson’ın başrolünde yer aldığı Venom 2: Let There Be Carnage filmi çalışmaları da devam ediyor.

- Reklam -

Sony’nin 2018 yılından itibaren planlarının arasında olan bir diğer karakter de Avcı Kraven. Şimdiye kadar hakkında çok fazla bilgi bulunmayan filmin yönetmenlik koltuğunda oturması için Triple Frontier yönetmeni J.C. Chandor ile görüşüldüğü iddia edildi. Ancak ne Chandor’dan ne de stüdyodan bu konuda resmi bir açıklama yapıldı.

Sony Pictures, Keanu Reeves ile Kraven the Hunter Rolü İçin Konuştu

Kraven The Hunter Venom Spider-Man

Illuminerdi sitesinin haberine göre Sony, Kraven rolünü Matrix ve John Wick gibi serilerden tanıdığımız ünlü aktör Keanu Reeves’e teklif etti. Reeves, Kraven odaklı proje teklifine henüz yanıt vermedi. Stüdyonun çekmeyi düşündüğü filmin Logan ve Man on Fire arasında bir tona sahip olacağı da ortaya çıktı.

- Reklam -

Avcı Kraven, Örümcek Adam dünyasının önemli karakterlerinden bir tanesidir. The Amazing Spider-Man 15. sayısında tanıtılan Kraven, gizemli bir iksir içtikten sonra insanüstü güç, hız ve hisler kazanır. Kraven, dünyadaki en büyük avcı olduğunu kanıtlamak için Spidey’yi kendi başına avlamayı görev edinmiştir. Solo filmde nasıl bir senaryo ile gidileceği ise merak konusu.

Peki ya siz Keanu Reeves’i böyle bir role uygun buluyor musunuz? Sizce ünlü aktör Sony evreni yerine doğrudan Marvel Sinematik Evreni’nde başka bir rolle yer almalı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Geek Tyrant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sevim Sümbül Neyin Peşinde? - Hülya Uçar

Sevim Sümbül Neyin Peşinde? Hülya Uçar’dan Gizem Dolu Maceralar

Göbeklitepe Monolit Kayıp

Göbeklitepe’deki Esrarlı Monolit Ortadan Kayboldu