in

Keanu Reeves Marvel Hayranlarını Heyecanlandırdı: Wolverine’i Oynamak İsterdim

Matrix ve John Wick üçlemelerinin yıldızı Keanu Reeves yaptığı son açıklamayla Marvel hayranlarına göz kırptı.

Keanu Reeves Wolverine
- Reklam -
- Reklam -

Sayısız filmle sayısız insanın kalbini kazanan Keanu Reeves yaptığı bir röportajda; “Marvel ve DC karakterlerinden birini oynayacak olsanız seçiminiz ne olurdu?” sorusuna “Bilmiyorum, çocukken hep Wolverine’i oynamak isterdim, o yüzden, Wolverine.” diyerek Marvel hayranlarına göz kırptı.

İlk kez beyaz perdeye uyarlandığı 2000 yılından beri X-Men filmlerinde Hugh Jackman tarafından canlandırılan, 3 spin-off filme sahip çizgi romanların en sevilen karakterlerinden Wolverine’e 2017 yılında çıkan Logan filmiyle veda etmiştik. Fox’u satın alan Disney’in X-Men için neler planladığı büyük bir soru işaretiyken sevilen bir aktörden böylesi bir cümle duymak eminiz ki hayranlarını heyecanlandıracaktır.

Gişede fırtınalar estiren Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo biraderler MCU’daki görevlerini yerine getirmiş, çağıran olursa bir daha gelmek üzere başka işlere yelken açmışlardı. Büyük abi Anthony Russo Fandango’ya verdiği bir röportajda şöyle konuşmuştu:
“Her zaman Wolverine’in büyük bir hayranı olmuşuzdur; ama bunu nasıl ya da ne zaman yapacağımızı veya yapıp yapamayacağımızı kesinlikle hiç düşünmedik. Fakat dediğim gibi, Wolverine bizim için her zaman tutku duyduğumuz bir karakter olmuştur.”
Keanu Reeves Matrix

- Reklam -

Keanu Reeves Yon-Rogg Karakterini Canlandıracaktı

Constantine filminde bir çizgi roman kahramanını ve John Wick, Matrix gibi filmlerde de süperkahraman denilebilecek karakterleri canlandıran Keanu Reeves; bir dedikoduya göre eğer John Wick: Parabellum filminin çekimleri olmasaydı Captain Marvel filminde Jude Law’ın canlandırdığı Yon-Rogg karakterine hayat verecekti.

Neler olacağını zaman gösterecek ancak, Marvel hayranlarının Fantastic Four ve X-Men için güzel haberler duymaya ihtiyacı var. O yüzden her ne kadar malumun ilanı da olsa, bütün gözlerin bu iki markada yoğunlaştığını söylemekten geri duramayacağım.

- Reklam -

Peki siz ne dersiniz; Hugh Jackman’dan sonra Keanu Reeves Wolverine için doğru bir tercih olur mu? Forumlarımızda yorumlamayı unutmayın!


X-Men’i Sinemada Görmek İsteyenler İçin Üzücü Haber

Kaynak: Comicbook

Volkan Şahin

15 Mayıs 1996 İstanbul doğumlu. Edebiyata olan sevgisi babasıyla Sirkeci'ye gidip kitap aldığı çocukluk günlerinde başladı. Gazetenin birinin verdiği kuponları biriktirerek aldığı kitap setinin içerisinde, okuduğu ilk ciddi eser olan Suç ve Ceza ile tanıştığında on iki yaşındaydı. O gün Dostoyevski de, Edebiyat da onun için bambaşka bir boyuta ulaştı. Süperkahramanları sever, küçük bir çocukken koltuktan koltuğa zıplayıp "Ben Örümcek Adamım!" dediği rivayet edilir. Buna rağmen hiçbir zaman süperkahraman olmak istememiştir. Arada sırada meramını anlatmak için hikaye yazmayı sever. Fransız Dili ve Edebiyatı okuyor.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Voldemort Voldemort dedi ki:

    Ama ben oynamanı istemezdim. Şu çöp evrene girme seni de kaybetmeyelim.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Neo’ yu çok severiz ama Wolverine Hugh Abimizdir kusura bakma Neo. :smiley:

  3. Avatar for Brombo Brombo dedi ki:

    Abi gel Phase 4 ya da 5’te Reed Richards ol Mr. Fantastic ol gözünü seveyim ya.

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Şimdi düşündüm de; kaslı Keanu!! Aman Tanrım. Söyleyin yapmasın. :smiley:

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Keanu Reeves, efsane bir oyuncu kendini heba etmez bu rolle. John Wick ile baya bir sükse yarattı. Gerçi oyunculuğuyla kurtarır o ayrı. Gambit rolüne daha uygun gibi bence. Keanu Reeves’de o kadar kıl ve kas yok :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

daredevil 1 ust

Ed Brubaker’ın Ünlü Daredevil Serisi Şimdi Türkçe

His Dark Materials

Philip Pullman’ın Kült Fantastik Serisi His Dark Materials Uyarlamasından Yeni Fragman