in

“Barbie” Filminde Ken’i Canlandıran Ryan Gosling’den İlk Görsel

Ken karakterini canlandıran Ryan Gosling’den ilk bakış görseli yayınlandı. Greta Gerwig’in yönettiği Barbie filminin başrolünde Margot Robbie yer alıyor.

Ken: Barbie Filmi Ryan Gosling İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

Ken karakterine hayat veren Ryan Gosling’den ilk görsel paylaşıldı. Barbie filmi yıldız oyuncu kadrosuyla çekimlerine devam ediyor.

Yıllar boyunca yüksek bütçeli bir live-action uyarlaması beklenen Barbie için şimdiye kadar birçok girişimde bulunuldu. Ancak sonunda projenin gelişimindeki değişiklikler, Little Women yönetmeni Greta Gerwig’in kontrolü ele almasına ve Margot Robbie’nin Barbie’nin yeni yüzü olmasına yol açtı.

Bir Barbie filmi uyarlamasından neler çıkabileceğine dair başlangıçtaki bazı şüphelere rağmen, projenin aldığı güncellemeler beklentileri değiştirmeye başladı. Greta Gerwig ve Margot Robbie’nin katılımı, izleyicilerin, özellikle Oscar ödüllü aktrisin ikonik bebek olarak ilk kez Barbie görüntüsünün paylaşılmasından sonra, filmin ne olacağını yeniden düşünmeye başlamasına neden oldu. Robbie’nin Barbie’si de, karakterin her zamanki aşk ilgisi olan Ken rolündeki Ryan Gosling gibi inanılmaz yetenekli bir oyuncu kadrosuyla çevrili.

- Reklam -

Sonunda Warner Bros., Barbie filminde Ryan Gosling’in oynadığı Ken karakterine dair de ilk bakış görselini yayınladı. İki kez Oscar adaylığı bulunan Gosling, sarı saçları ve inanılmaz fiziğini öne çıkaran kesimli bir kot ceketi gösteriliyor.

Filmde Birden Fazla Barbie ve Ken Olabilir

Ken: Barbie Filmi Ryan Gosling İlk Bakış

Robbie’nin Barbie olarak ilk görüntüsünün izinden giden Gosling’in gömleksiz Ken tasviri, filmi merak eden hayranları daha da heyecanlandırıyor. Önünde durduğu yerin neredeyse tamamen pembe tasarımı, daha önce Margot Robbie’li ilk görüntüyle de eşleşiyor. Bu arada, Ryan Gosling’in Barbie karakterinin Ken etiketli iç çamaşırları, tamamı jean kıyafetleri, ağartıcı sarı saçları ve kaslı görünümü, Ken’in nasıl olacağına dair hemen bir fikir veriyor.

- Reklam -

Filmde Barbie ve Ken’in birden fazla versiyonu olacağına dair bazı söylentiler var. Bu yüzden Ken’in diğer versiyonlarının onlara benzer bir tasarıma sahip olup olmadığını zaman gösterecek.

Filmde ikiliye aynı zamanda Simu Liu, Issa Rae, Alexandra Shipp, Will Ferrell, Hari Nef, Ncuti Gatwa, Michael Cera, Rhea Perlman, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell, Rita Arya ve Dua Lipa gibi isimler eşlik ediyor. Beklenen yapım, 21 Temmuz 2023 yılında sinema salonlarındaki yerini alacak.

Barbie filminin yıldız oyuncu kadrosu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce ortaya nasıl bir uyarlama çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Sonunda Allah Ryan Gosling’in de belasını verdi xd

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tarantula Bulutsusu

Dünyadan Binlerce Işık Yılı Uzaklıktaki Tarantula Bulutsusu Görüntülendi

Tom Hardy, Venom 3 Senaryo Paylaşımı

Tom Hardy’den Venom 3 Filmi için İlk Paylaşım: Spider-Man’li Bir Macera mı Geliyor?