in

Sabrina’nın Yıldızı Kiernan Shipka, Dwayne Johnson ve Chris Evans’lı “Red One” Filmine Katıldı

Kiernan Shipka, yıldızlarla dolu Red One filminin kadrosuna katıldı. Dwayne Johnson and Chris Evans’lı yapım, Prime Video üzerinden yayınlanacak.

Kiernan Shipka Red One
- Reklam -
- Reklam -

Kiernan Shipka, Red One filminde yıldız isimlere eşlik edecek. Chilling Adventures of Sabrina dizisinin yıldızı yeni projesini buldu.

Netflix’in Chilling Adventures of Sabrina dizisiyle adını duyuran ve aynı karakterle Riverdale dizisine de birkaç defa konuk olan Kiernan Shipka, yeni yapımlarla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Deadline’ın haberine göre oyuncu, Amazon Prime Video’nun Red One filmi oyuncu kadrosuna katıldı. Başrollerinde Dwayne Johnson and Chris Evans’ın yer alacağı yapım, Johnson’ın Seven Buck Production şirketi tarafından hazırlanacak. Geçen yıl oldukça rekabetçi bir ihale savaşının ardından, filmin haklarını Amazon satın almayı başarmıştı.

Kiernan Shipka, Riverdale 6. Sezon sabrina

- Reklam -

Kiernan Shipka, Chris Evans ve Dwayne Johnson’ın karakterlerinin ayrıntıları ve olay örgüsü hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Red One, tatilde keşfedilecek yepyeni bir evreni hayal eden, dünyayı dolaşan, dört kadranlı bir aksiyon-macera komedisi olarak tanımlanıyor. Dwayne Johnson, yeni yapımda da Welcome to the Jungle ve The Next Level filmlerini yöneten Jumanji yapımcısı Jake Kasdan ile yeniden işbirliği yapacak. Daha önce Seven Bucks ve Johnson ile Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw, The Fate of the Furious, Furious 7, Fast & Furious 6 ve Fast Five gibi projelerde çalışmış olan Chris Morgan da Red One’ın senaryosunu kaleme aldı.

Kiernan Shipka, Red One Filminde Dwayne Johnson ve Chris Evans’a Eşlik Edecek

Shipka, Chilling Adventures of Sabrina’daki Sabrina Spellman karakteri dışında ayrıca AMC’nin Emmy ödüllü dizisi Mad Men’de Sally Draper’ı oynamasıyla tanınıyor. Aktris bundan sonra, Prime Video’nun yakında çıkacak korku komedisi Totally Killer’da, Matt Snukler’in Alexandra Daddario ve Jean Smart karşısında oynadığı Wildflower’da ve dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapacak HBO’nun The White House Plumbers’ında yer alacak.

Chris Evans ve Dwayne Johnson Red One

- Reklam -

Red One’ın yapımcılığını The Detective Agency adı altında Jake Kasdan ve Melvin Mar, Seven Bucks Productions adı altında Dwayne Johnson, Hiram Garcia ve Dany Garcia üstlenecek, Sky Salem Robinson ise ortak yapımcı olacak. Bu yıl çekilmesi planlanan filmin 2023 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Red One için henüz bir çıkış tarihi belirlenmemiş olsa da, film dünya çapında içerisinde Türkiye’nin de yer aldığı 240’tan fazla ülke ve bölgede Prime Video’da yayınlanacak.

Kiernan Shipka’nın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Red One filminin konusu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

neil gaiman elon musk cevap

Neil Gaiman, Elon Musk’ın Yüzüklerin Efendisi Dizisini Eleştiren Sözlerini Kınadı

Siborg Hamam Böceği Üretmeyi Başardılar

Uzaktan Kumandayla Kontrol Edilebilen ‘Siborg’ Hamam Böceği Üretildi