in

Kill Bill 3, Quentin Tarantino’nun Son Filmi Olabilir

Quentin Tarantino çekeceği son filmin Kill Bill 3 olabileceğini söyledi. Böyle bir yapımın gelmesi için ise en az 3 yıl beklememiz gerekiyor.

Kill Bill 3
- Reklam -
- Reklam -

Söz konusu Quentin Tarantino olunca her türlü sürprize açık olmak gerekiyor. Ünlü yönetmen bu yıl dokuzuncu filmi olan Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood’da) ile karşımıza çıkmıştı. Yılın en çok konuşulan işleri arasına büyük bir hızla giren film eleştirmenlerden hem olumlu hem de kararsız yorumlar almıştı. Şimdiyse Tarantino’nun son filmi için karar zamanı. Usta yönetmenin son adımı Kill Bill 3 olabilir.

Quentin Tarantino, sinema kariyerine başladığına bunun toplamda 10 filmlik bir yolculuk olmasını istediğini belirtiyor. Bundan yola çıkarak yönetmenin dokuzuncu filmine dair ilk haberler ortaya çıktığından beri herkes gözlerini son filme dikmiş durumda.

Tarantino ismi de haliyle pek çok çalışmayla birlikte anılıyor. Bunlardan birisi +18 yaş sınırıyla gelmesi planlanan bir Star Trek filmi, bir diğeri korku türünde bir yapım ve son olarak da… Kill Bill 3.

- Reklam -

Kill Bill: Vol. 3 Quentin Tarantino’nun Sinemaya Veda Ettiği Film Olabilir

Ünlü yönetmen daha önce son filmine dair planları sorulduğunda Kill Bill 3’ün de listesinde olduğunu ve Uma Thurman ile iletişim halinde olduğunu dile getirmişti. Tarantino’nun geçen günlerde katıldığı Andy Cohen Live adını taşıyan talk show’da, konu yeniden gündeme geldi. Yönetmen, son filminin meşhur film serisinin üçüncü bölümü olabileceğini işaret etti.

kill bill 3 tarantino the bride

Cohen’in programından önce, yine Uma Thurman ile konuşma fırsatı bulduğunu belirten Tarantino, Kill Bill 3 için bir fikre sahip olduğunu yeniden hatırlattı. Seriye devam etmekteki en güç tarafın The Bride’ın sonunu ortaya çıkarmak olduğunu açıklayan Tarantino, sorularına yanıt bulmuş gibi görünüyor.

Tarantino’nun olası senaryoları arasında Bill’in orijin hikâyesi de yer alıyor. Esteban Vihaio, Hattori Hanzō ve Pai Mei’nin bu hale nasıl geldiğini görmek istediğini, yönetmenin önceki açıklamalarından biliyoruz.

- Reklam -

“Ne yapacağıma dair bir fikrim var. Mantıksız bir macerayla gelmek istemem, çünkü Gelin bunu hak etmiyor. O, çok uzun ve zorlu bir savaş verdi.”

Şu sıralar tamamladığı ilk romanıyla meşgul olan, bir tiyatro oyununa hazırlanan ve bir mini dizi üzerine kafa yoran Tarantino, Kill Bill evrenine döndüğü takdirde bunun oldukça uzun bir zaman alacağını belirtti. Bu süre ise en az 3 yıl olarak gözüküyor. Yönetmenin bahsettiği mini diziye dair ise ne yazık ki elimizde bir detay yok.

Tarantino’nun Andy Cohen ile katıldığı programın ilgili bölümünü hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Peki siz olası bir Kill Bill 3 hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Bir Zamanlar… Tarantino’nun Fantazi Dünyasında

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Star Trek de çeksin, adı konmamış korku filmini de yapsın, yapımcı zorlaması yüzünden ikiye bölünmüş Kill Bill’in üçüncüsüylen de Gelin’imizin (:thinking:) draması sona ersin.

  2. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    İlla 10 filmle kariyerini bitirecekse Star Trek’i tercih ederim. Çöpe giderse de üzülürüm. Olmazsa en azıdan iyi bir yönetmene projeyi paslasın da izleyelim.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Beş nokta avuç patlatan kalp tekniğiyle konuyu kapattık sanıyordum. Aynı heyecanla izlenir mi bilmiyorum?

  4. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    İkinci filmin sona erdiği yerden devamı çekilecekse, hiç gerek yok bence. Haberi ilk gördüğümde böyle düşündüm. Ama Tarantino’nun, Bill’in orijin hikâyesini, Esteban Vihaio, Hattori Hanzō ve Pai Mei’nin hikayelerini anlatacak bir senaryo üzerinde kafa yorduğunu okuyunca, ortaya yine çok iyi bir film çıkacağını düşünmeye başladım

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Filmin devamı nasıl olacak acaba ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Murat Menteş Derde Deva Randevu 2

ÇEKİLİŞ: Murat Menteş’ten İmzalı “Derde Deva Randevu 2”

La Pedrera

La Pedrera: Masalsı Bir Evde Geçen Zorlu Hayatlar