in

Squid Game’in Yönetmeninden Umberto Eco Esintili Yeni Proje: “Yaşlıları Öldürme Kulübü”

Killing Old People Club filmi yolda. Netflix’in Güney Kore yapımı dizisi Squid Game’in yönetmeni Hwang Dong-hyuk’ın yeni projesi belli oldu.

Killing Old People Club film squid game
- Reklam -

Killing Old People Club filmi için çalışmalar başladı. Netflix‘in en popüler dizisi olma rekorunu elinde bulunduran Squid Game‘in yönetmeni Hwang Dong-hyuk‘ın yeni projesi belli oldu.

Güney Kore yapımı Squid Game (Kalamar Oyunu) Eylül 2021’de yayınlandıktan sonra kısa sürede kanalın en çok izlenen içeriği oldu. Yüzlerce yarışmacının tuhaf ve ölümcül bir organizasyonda para ödülünü kazanmak için birbirleriyle “öldüresiye” yarışmasını konu alan yapım, romantik – tarihi yapım Bridgerton‘ı geride bırakarak 94 ülkede 142 milyon kişi tarafından izlendi.

Kısa süre içerisinde yeni sezon onayını da alan yapımın devam bölümleri için ise şu anlık net bir tarih yok. Gelen bilgiler, Hwang Dong-hyuk‘ın henüz 2. sezon senaryosu için hazır olmadığını ve dizinin muhtemelen 2024’e kaldığını söylüyor. Ancak bu, ünlü yönetmenin bu sürede boş duracağı anlamına gelmiyor.

- Reklam -

Killing Old People Club, Squid Game’den Daha Şiddetli Olacak

İzleyiciler, 2. sezon için geri sayıma geçmişken Hwang Dong-hyuk aklında başka bir projesi üzerine odaklanmış durumda. Killing Old People Club (Yaşlıları Öldürme Kulübü) adını taşıyan filmin en az Squid Game kadar çılgın ve şiddetli olacağı kaydediliyor.

MipTV Festival’deki programda, Hwang ile bir araya gelen Variety yönetmenin yeni projesi hakkındaki detayları aktardı. Film, İtalyan entelektüel ve yazar Umberto Eco‘nun bir romanından esinlenerek kaleme alınacak. Ancak verilen bilgiler arasında, Eco’nun hangi çalışmasının kaynak alınacağı belirtilmedi.

Whang’a göre Yaşlıları Öldürme Kulübü, yönetmenin “bir başka tartışmalı çalışması” olarak anılacak.

Killing Old People Club film squid game netflix

- Reklam -

Squid Game, özellikle şiddet dozu nedeniyle pek çok tartışmayı beraberinde getirmişti. Gündelik hayatı da etkileyen yapımda bahsi geçen oyunlar gerçek hayata taşınmış, kimi çocuklar durumdan olumsuz etkilenmişti. Hwang ise yeni filmin serinin hayranlarının kesinlikle ilgisini çekeceğini ve yapımın “Squid Game’den daha şiddetli” olacağını açıkladı.

Killing Old People Club filmi için yayın tarihi, platform ve oyuncu kadrosu gibi detaylar şu an için açıklanmadı. Filmin Squid Game 2. sezondan önce mi, yoksa sonra mı geleceği de merak konusu.

Siz Yaşlıları Öldürme Kulübü hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cia sovyetler birliği telepati

CIA, Sovyetler Birliği’nde Telepati ve Duyu Dışı Algılama Üzerinde Çalışıldığını Öne Süren Raporlar Yayınladı

Aydınlanma Yolunda - Kutsal Topaloğlu

Kutsal Topaloğlu’ndan Mitoloji ve Şamanizm Dolu Bir Polisiye Roman: “Aydınlanma Yolunda”