in

Sonic the Hedgehog’un 3. Filminin Vizyon Tarihi Ortaya Çıktı

Kirpi Sonic 3’ün çıkış tarihi belli oldu. Sonic, Tails ve Knuckles yeni maceraları için geri dönmeye hazırlanıyorlar.

Kirpi Sonic 3 Vizyon Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Kirpi Sonic 3 vizyon tarihi ortaya çıktı. Paramount Pictures, Sonic’in üçüncü macerasını Noel 2024 olarak duyurdu. Böylece devam filmi, iki yıllık bir aranın ardından hayranlarla buluşacak.

Sega’nın aynı adlı popüler aksiyon-macera oyunu serisine dayanan Kirpi Sonic film serisi, şimdiye kadar iki başarılı bölümle sinemalara geldi. Sonic the Hedgehog 2 olarak adlandırılan film, Nisan 2022’de çıktı. İlk filmin gişe gelirlerini geride bırakan macera, görselliği, mizahı, aksiyonu harmanlaması ve büyüleyici performansları için övgü topladı. Özellikle de Knuckles’ı seslendiren Idris Elba tarafından sunulan performans oldukça sevildi. Devam filmi Sonic’in sesi Ben Schwartz’ın yanı sıra Jim Carrey, Colleen O’Shaughnessey ve James Marsden’ın geri dönüşlerini gösterdi. Sonic the Hedgehog 3 ise devam filminin galasından bir ay önce Sega ve Paramount Pictures tarafından duyuruldu.

Şu anda Kirpi Sonic 3 filminde neler olacağı veya hangi karakterlerin yer alacağı gibi detaylar bilinmiyor. Yine de ikinci filmin sonunda görünen ve Project Shadow olarak adlandırılan karaktere odaklanacağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

Kirpi Sonic 3 Vizyon Tarihi Aralık 2024 Oldu

Kirpi Sonic 3 Vizyon Tarihi

Hayranların en çok merak ettiği diğer bir soru ise Dr. Robotnik karakterini canlandıran Jim Carrey’nin üçüncü filmde yer alıp almayacağı. Ancak oyunculuktan emekli olmayı düşündüğünü açıklayan Carrey’nin geri dönmesi beklenmiyor. Yapımcılar karakteri farklı bir oyuncunun canlandırmasını da istemediği için Dr. Robotnik’in bir sonraki filmde olmayacağı söyleniyor.

Ben Schwartz daha önce üçüncü filmin çılgın bir şey olacağını söylemişti. Ayrıc Sonic Adventure 2 ve Shadow the Hedgehog video oyunlarından öğeler içereceğini de belirtti. Kirpi Sonic 3 ile ilgili ayrıntılar şimdilik sadece bunlarla sınırlı. Yine de kısa süre önce sevindirici bir duyuru paylaşıldı.

Sonic the Hedgehog’un resmi sosyal medya hesaplarından, üçüncü filmin vizyon tarihi duyuruldu ve 20 Aralık 2024’te çıkacağı paylaşıldı. Sonic, Tails ve Knuckles’ın yer aldığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

- Reklam -

“Daha hızlı koş, daha yükseğe uç ve daha sert yumruk at. Kirpi Sonic 3, 20 Aralık 2024’te vizyona giriyor.”

Yeni filmin vizyon tarihinin belli olmasıyla birlikte, kısa süre içerisinde daha fazla detayın da paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Sonic’in ikinci filmini nasıl bulmuştunuz? Yeni filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ölü Ordunun Generali - İsmail Kadare | Haftanın Kitabı #232

Ölü Ordunun Generali – İsmail Kadare | Haftanın Kitabı #232

Yüz Yıl Savaşları - Michael Prestwich

Michael Prestwich’ten Avrupa’yı Şekillendiren Yüz Yıl Savaşları Hakkında Kaynak Kitap