in

Knives Out 2 ve 3 Netflix ile Geliyor: Daniel Craig Yeniden Başrolde

Knives Out 2 ve 3, Netflix tarafından yayınlanacak. Daniel Craig’in başrolünde yer aldığı ve Rian Johnson’ın yönettiği filmler için hazırlıklar başladı.

Kmives Out 2 ve 3 Daniel Craig
- Reklam -
- Reklam -

Knives Out 2 ve 3, Netflix ile gelmeye hazırlanıyor. Daniel Craig’in başrolünde olduğu Bıçaklar Çekildi devam filmleri, Dedektif Benoit Blanc’ın maceralarını hayranlarla buluşturmaya devam edecek.

Rian Johnson’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Knives Out 2019 yılında vizyona girdi. Daniel Craig’in Dedektif Benoit Blanc adlı karakteri canlandırdığı film, polisiye yazarı Harlan Thrombey’in (Christopher Plummer) gizemli ölümünü araştırma üzerine bir macerayı konu ediniyordu.

Daniel Craig ve geçen ay yaşamını yitiren Christopher Plummer dışında filmde Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Don Johnson, Toni Collette ve daha birçok ünlü oyuncu yer aldı. Macera, beyaz perdede gerçek bir kazanç sağladı. 40 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen Bıçaklar Çekildi, gişede 311.4 milyon dolar kazandı. Ayrıca eleştirmenlerden ve sinemaseverlerden övgüler aldı. Haliyle daha o günlerde bile Dedektif Benoit Blanc’ın yeni maceraları için hayranlar sabırsızlanmaya başladı.

- Reklam -

Peki tabii böyle bir başarının ardından Rian Johnson’ın Bıçaklar Çekildi 2 üzerinde çalıştığını doğrulaması pek sürpriz olmadı. Devam filmi hakkında şimdiye kadar pek bir şey bilinmiyor. Faakt Johnson ilk filmle aynı tatta ve tamamen yeni bir gizem için Craig’in Dedektif Blanc’ı geri getireceğini söyledi. Şimdi Knives Out devam filmleri ileriye doğru büyük bir adım atıyor.

Knives Out 2 Çekimleri Yaz Aylarında Başlayacak

Kmives Out 2 ve 3 Daniel Craig Rian Johnson

Variety’nin haberine göre Netflix, Knives Out 2 ve Knives Out 3 filmlerinin yayın haklarını 450 milyon dolara satın aldı. Ayrıca Rian Johnson’ın ve Daniel Craig’in yeni maceralar için de geri döneceklerini duyurdu. Başrol dışında, devam filmlerinde kimlerin oynayacağı şimdilik belli değil veya açıklanmadı. Ancak çekimlerin bu yaz ilk devam filmi ile başlaması bekleniyor.

- Reklam -

Duyurunun yapılmasından sonra bazı hayranlar, devam maceraların beyaz perdede değil de Netflix ile gelecek olmasına dair hayal kırıklıklarını belirttiler. Yine de Koronavirüs pandemisi devam ediyorken ve dijital yayıncılık git gide yükseliyorken bu karar en mantıklısı gibi gözüküyor. Bıçaklar Çekildi, bütçesine göre büyük bir başarı sağlamasına rağmen, yine de orta sınıf bir filmdi ve tipik gişe rekorları kıran filmle karşılaştırıldığında pastadan küçük pay alıyordu.

Daniel Craig’li Knives Out filmini izlemiş miydiniz? İlk macerayı nasıl bulmuştunuz? Devamı konusunda yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    İlk film çok güzeldi. Devam filmlerinin gelmesine sevindim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Game of Thrones Tiyatro Oyunu

George R.R. Martin, Game of Thrones Dünyasında Geçecek Tiyatro Oyununu Duyurdu

2666 - Roberto Bolano

Roberto Bolano’nun En İddialı Yapıtı “2666” Tekrar Türkçede