in ,

M. Night Shyamalan İmzalı Gerilim Filmi “Knock at the Cabin”den Yeni Fragman

Knock at the Cabin filminden ikinci fragman paylaşıldı. M. Night Shyamalan imzalı filme ait yeni görüntüler, yıkıcı bir kıyametin nasıl gerçekleşeceğini ortaya koyuyor.

Knock at the Cabin yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

Knock at the Cabin filmi için yeni bir fragman daha paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda M. Night Shyamalan’ın oturduğu gerilim filmi kıyametin nasıl görüneceğine dair farklı bir bakış açısı sergiliyor.

Başrollerini Dave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint, Ben Aldridge, Kristen Cui, Abby Quinn ve Nikki Amuka-Bird’ün oynadığı Knock at the Cabin, sevgi dolu bir ailenin tüm dünyayı tehdit edeb bir kıyameti savuşturmak için kendilerinden birini feda edip etmeyeceği şeklindeki ilginç ahlaki soruyu araştırıyor. Sixth Sense, Unbreakable ve Split dahil olmak üzere önceki projelerinden bazılarıyla hem beğeni hem de eleştiri alan Shyamalan filmi gelecek yıl gösterime girecek.

Film için geçen eylül ayında yayınlanan ilk fragman kıyamet tehditi hakkında ipucu verirken, bu yeni fragman ile yıkımın etkileri gösteriliyor. Bu da aileyi kader seçimlerini yapmaya zorlayabilecek koşulları kanıtlamaya yardımcı oluyor. Universal Pictures tarafından yayınlanan yeni görüntüler, son olarak Old ile seyircinin karşısına çıkmış M. Night Shyamalan’ın gerilim filminde meydana gelen unutulmaz kıyamet olaylarını daha net şekilde gözler önüne seriyor.

- Reklam -

Knock at the Cabin Filminden Yeni Fragman Türkçe Altyazılı |  İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Genelde orijinal senaryolu filmlerinde yaptığı sürprizlerle tanınan Shyamalan, Knock at the Cabin ile bir formül değişikliğine gitmiş gibi gözüküyor. İkinci fragman, filmin tüm olay örgüsünü ortaya koyuyor gibi görünüyor. Çünkü filmin olay örgüsü, proje için ailenin vermek zorunda kalacağı ahlaki karardan daha az önemli gibi görünüyor.

Dave Bautista’nın başını çektiği ev işgalcilerinin görüntüsü yeterince rahatsız edici gözükse de aileye durumu kibar bir dille anlatmaları – ve hatta tepelere defalarca konuşma girişimleri – korkunç atmosferi yalnızca daha etkili hale getirmeye yardımcı oluyor. Yani ünlü yönetmenin yeni filmi, izleyicileri meşgul etmek için Altıncı His tarzı bir bükülmeye ihtiyaç duyuyor gibi görünmüyor.

- Reklam -

Knock at the Cabin yeni fragman M. Night Shyamalan

Yapım, 3 Şubat 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Yeni Shyamalan filmi Knock at the Cabin için yayınlanan ikinci fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölüm için İlk Fragman Yayında

David Tennant, Catherine Tate ve Neil Patrick Harris’li Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümünden İlk Fragman

Netflix Araştırması Türk Yapımlarına İlginin Arttığını Gösterdi

Netflix’in Yeni Araştırması Türk Yapımlarına ve Türkiye’ye Olan İlginin Artışını Gözler Önüne Seriyor