in

Michael Keaton Yönetmenliğindeki Yeni Kara Gerilim Filmi “Knox Goes Away”in Başrolünde Al Pacino Yer Alacak

Knox Goes Away detayları belli oldu. Michael Keaton’ın yönettiği filmin başrollerinde Al Pacino ve James Marsden gibi isimler yer alıyor.

Knox Goes Away Michael Keaton ve Al Pacino
- Reklam -
- Reklam -

Knox Goes Away filmi oyuncu kadrosu duyuruldu. Michael Keaton yönetmenliğindeki yeni kara gerilim filminde yıldız oyuncuya Al Pacino, James Marsden ve Marcia Gay Harden gibi isimler eşlik edecek.

Kendini Warner Bros. Discovery ve DC Sinematik Evreni’nde devam eden içerik kargaşasının ortasında bulan Michael Keaton, odağını Oscar ödüllü aktörler Al Pacino ve Marcia Gay Harden ile Westworld yıldızı James Marsden’ın yer aldığı kara gerilim filmi Knox Goes Away’e kaydırdı. Batman rolünü The Flash’ta yeniden canlandırması planlanan Keaton, yeni filmde hem başrolde yer alacak hem de kariyerindeki ikinci yönetmenlik çalışmasına girişecek ve yapımcı olarak görev yapacak.

Variety’nin haberine göre göre Keaton’ın kara gerilim filminin Suzy Nakamura, Joanna King, Ray McKinnon, John Hoogenaker ve Lela Loren’in de yer aldığı oyuncu kadrosuna Al Pacino, James Marsden ve Marcia Gay Harden eklendi. Film, Awake ve National Treasure: Book of Secrets yazarı Gregory Poirier tarafından kaleme alındı. Keaton’ın rol aldığı ve 2015 En İyi Film Oscar ödüllü Spotlight filminin yapımcılığını üstlenen Michael Sugar da yapımcı olarak görev alıyor.

- Reklam -
James Marsden, Marcia Gay Harden ve Al Pacino Knox Goes Away
James Marsden, Marcia Gay Harden ve Al Pacino

Michael Keaton Yönetmenliğindeki Knox Goes Away Filmi Eski Kara Gerilimlere Göndermelerle Dolu Olacak

Filmin arkasındaki yapım şirketleri ortak bir bildiride, amaçlarının orijinal bir kara gerilim filmi yapmak olduğunu belirttiler. Açıklamada şu cümlelere yer verildi:

“Bunun gibi orijinal kara gerilim filmleri günümüzde çok nadir bulunuyor. Bu nedenle yapımcılar ve film severler olarak bu projenin bir parçası olmaktan daha fazla heyecan duyamazdık. Hem kamera arkasında hem de önünde yer alan Michael Keaton ve yetenekli oyuncu kadromuz ile izleyicileri gerçek bir ziyafet bekliyor.”

Knox Goes Away’in çekimleri yaz sonunda başladı ve yakın zamanda tamamlandı. Keaton filmde dementia adı verilen ve hızlı hareket eden bir bunama vakası teşhisi konan John Knox adındaki bir tetikçiyi canlandırıyor. Karakter son günlerini Marsden’ın canlandırdığı ve görüşmediği yetişkin oğlunun yanında doğru olanı yaparak geçireceğine dair yemin eder. Keaton yetkililerden ve bunama ile baş gösteren savaşından aynı anda kaçmakla uğraşırken bir yandan verdiği sözü tutmaya çalışacak. Yeni macera aksiyon, gerilim ve ağır duygu yüklü anlarıyla geçmişin klasik kara filmlerine karanlık ve kasvetli bir geri dönüş olacak.

- Reklam -

Knox Goes Away yeni Michael Keaton filmi

Filmin çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Michael Keaton yönetmenliğindeki yeni kara gerilim filmi ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ayşe Şasa Kitapları

“Ah Güzel İstanbul”un Senaristi Ayşe Şasa’nın Kitapları Yeni Yayıncısını Buldu

Hamamböceği Spermi - Fosil Bulundu

30 Milyon Yıllık Kehribarda, İyi Şekilde Korunmuş Hamamböceği Spermi Bulundu