in ,

Yılın En Çok Beklenen İkinci Filmi Seçilmişti: “Winnie the Pooh”nun Korku Uyarlamasından Yeni Fragman

Winnie the Pooh hikâyesini korku filmi dünyasına taşıyan “Blood and Honey”den yeni fragman geldi. Yapım, 2023’ün en çok beklenenleri arasında gösteriliyor.

Korku Winnie the Pooh Filmi Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Korku temalı Winnie the Pooh filmi Blood and Honey (Kan ve Bal) için yeni bir fragman paylaşıldı. Dünyaca ünlü çocuk hikâyesini bir tür slasher seri katil yapımına adapte eden film, IMDb verilerine göre 2023’ün en çok beklenen işleri arasında.

A.A. Milne tarafından yaratılan ünlü çocuk kitabı karakteri Ayı Winnie’nin telif hakları, 2022 yılıyla birlikte sona erdi. Böylece Winnie ve arkadaşları artık kamu malı hâline geldi. Bu sayede uyarlama haklarını elinde barındıran Disney’in dışında, başka firmalar da Winnie’nin hikâyesine yeni yaklaşımlar getirebilecek.

Pooh dünyasında geçecek ilk bağımsız proje ise çocuk hikâyesinin evrenine taban tabana zıt olan bir korku filmi adaptasyonu oldu.

- Reklam -

IMDb tarafından açıklanan verilere göre Winnie the Pooh: Blood and Honey filmi, Margot Robbie’li Barbie’nin ardından 2023’ün en çok beklenen filmi olarak açıklandı.

Korku Winnie the Pooh Filmi Yeni Fragman 2023

Film, orijinal hikâyedeki Christopher Robin karakterinin üniversiteye gitmesiyle başlıyor. En iyi arkadaşları tarafından terk edilen Pooh ve Piglet ikilisi de, içlerindeki iblise teslim olarak intikam almaya karar veriyorlar.

Korku Temalı Winnie the Pooh: Blood and Honey Filminden Yeni Fragman

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Rhys Frake-Waterfield tarafından yönetilen film, yönetmenin ilk uzun metraj deneyimi olarak da dikkat çekiyor.

Yapımda Pooh rolü Craig David Dowsett’a, Piglet rolü Chris Cordell’a ve Christopher Robin rolü Nikolai Leon’a emanet ediliyor.

- Reklam -

Winnie the Pooh: Blood and Honey filmi, yakın arkadaşları Christopher Robin’in üniversiteye gitmesinin ardından vahşileşerek insanları avlamaya başlayan Pooh ve Piglet’in maceralarını konu alıyor.

Yapıma dair ilk tepkiler coşku, şaşkınlık ve öfke arasında çeşitlenirken bu tartışma; filmi 2023’ün en merak edilen işlerinden birisi hâline getirdi.

Winnie the Pooh Blood and Honey fragman

Öte yandan Rhys Frake-Waterfield, benzer bir yaklaşımı bir başka çocuk masalı Peter Pan’a da uyarlayacak. Karanlık bir Peter Pan uyarlamasını ise kanlı bir Bambi adaptasyonu takip edecek.

Winnie the Pooh: Blood and Honey filmi ABD’de 15 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek. Yapımın Türkiye’de sinema salonlarına gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Sizin bu filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robert Burns Şiir Kitabı

Berberin Tıraş Bıçaklarından ‘Kurtarılan’ Kitap Sergileniyor: İskoç Ulusal Şairi Robert Burns’ün Tuhaf Hikâyesi

Gece Çökerken: Osmanlı'da Gece Hayatı - Avner Wishnitzer

Osmanlı Döneminde Gece Hayatını Anlatan “Gece Çökerken” Kitabı Okurla Buluşuyor