in

Kristen Stewart, Prenses Diana Rolüne The Crown İzleyerek Hazırlanıyor

Kristen Stewart, Spencer filmindeki Prenses Diana rolüne The Crown 4. sezonu izleyerek hazırlandığını açıkladı.

Kristen Stewart Prenses Diana The Crown Spencer
- Reklam -

Kristen Stewart, Prenses Diana biyografik filmi Spencer’da oynayacağı rol için The Crown 4. sezonunu izleyerek hazırlandığını açıkladı.

Spencer, kraliyet ailesinin ünlü Sandringham Sarayı’nda Prenses Diana’nın son Noellerinden birini anlatacak. Geçen haziran ortasında çıkan haberle birlikte Kristen Stewart’ın Princess Diana Spencer rolüyle filme dahil olduğu da duyurulmuştu. Yönetmenliğini Pablo Larraín’in üstlendiği film, 2021’in başlarında çekimlere başlayacak.

Ünlü aktris, biyografi yapımlarına pek de yabancı değil. Kendisi yakın zamanda Amazon Prime için hazırlanan Seberg filminde, Jean Seberg’ı canlandırmıştı. Pablo Larraín de biyografi yapımları konusunda deneyimi olan bir isim. Yönetmenin 2016 yılında vizyona giren Jackie filmi oldukça ses getirmişti. Hatta Natalie Portman Jackie Kennedy’yi canlandırdığı tüyler ürpertici rolüyle Oscar’da En İyi Kadın Oyuncu adayı olmuştu.

- Reklam -

Kristen Stewart Prenses Diana Spencer

Geçen haftalarda yayına giren Netflix yapımı The Crown, 4. sezonu ile övgü dolu yorumlar topladı. Yapım, son sezonda Olivia Colman’ın oynadığı Kraliçe Elizabeth’in hükümdarlığını konu alıyor. The Crown’ın dördüncü sezonu ağırlıklı olarak Prenses Diana’ya (Emma Corrin) ve Prens Charles ile olan evliliğine odaklanıyor. Çalkantılı ilişki, Windsor Evi için uzun süredir bir tartışma konusu olmuştur ve bu son sezon, yalnızca aile içinde uzun süredir devam eden gerginlikleri yeniden alevlendirdi.

Kristen Stewart: “The Crown’a sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum”

Belli ki The Crown dizisinin yayınlanan son sezonunu sadece diziyi takip eden hayranları izlemiyor. Ünlü oyuncu Kristen Stewart, The Wrap ile yaptığı röportajda, Prenses Diana rolüne hazırlanmak için dizinin yeni sezonunu izlediğini söyledi. Çekilecek film, Diana’nın hayatının farklı bir döneminde geçse de, Stewart onun prensesle ve hayatındaki diğer insanlarla duygusal olarak bağlantı kurmasına yardımcı olduğunu söyledi. Spencer 1990’ların başında, Diana ve Charles’ın boşanmasından hemen önce, The Crown 4. sezonu ise 1990’da sona erdi.

Kristen Stewart Prenses Diana Spencer

- Reklam -

The Crown’a sahip olduğu için kendisini gerçekten şansı hisettiğini söyleyen Stewart, hem duygusal olarak karakterlere bağlandığını hem de oynayacağı rol için bol miktarda malzeme topladığını açıkladı. Dizideki karakterlerin gerçek insanlar olduğunu ve onlarla ilgili zaten daha önceden de hisleri olduğunu belirten oyuncu, diziyi başarılı bulduğunu da belirtti.

Spencer filmi için şimdilik herhangi bir vizyon tarihi duyurulmadı.

Peki ya siz yeni Prenses Diana biyografi filmi Spencer’dan neler bekliyorsunuz? Sizce Kristen Stewart iyi bir performans sergileyebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alışveriş Merkezinde Yaşayan Adam - Özgür Taburoğlu

Alışveriş Merkezinde Yaşayan Adam: Özgür Taburoğlu’ndan Yeni Bir Varoluş Deneyimi Daveti

edgar allan poe mektup

Edgar Allan Poe’nun 40 Dolar Telif İçin Editörüne Yakardığı Mektup, 125 Bin Dolara Satıldı