in

Kristen Stewart ve Steven Yeun Bir Bilimkurgu Filminde Buluşacak

Kristen Stewart yeni projesinde aktör Steven Yeun ile birlikte bir bilimkurgu filminde yer alacağını duyurdu.

Kristen Stewart Steven Yeun Bilimkurgu Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Kristen Stewart yeni projesi hakkında konuştu. Şu sıralar Spencer filmi ile gündemde sık sık yer alan ünlü oyuncu, sıradaki yapımının bilimkurgu ve aşk temalarını işleyeceğini ve kendisine Steven Yeun’un eşlik edeceğini açıkladı.

İlk çıkışını Stephenie Meyer’ın vampir romanlarından uyarlanan Twilight (Alacakaranlık) filmleri ile yapan Kristen Stewart, son dönemlerde rol aldığı dikkat çekici işlerle karşımıza çıkmayı sürdürüyor. Certain Women, Lizzie, Seberg, Underwater ve Happiest Season gibi filmler ve Homemade dizisi ile çıkışını sürdüren Stewart; son olarak bu yılın çok konuşulan yapımı Spencer’da Prenses Diana’ya hayat vermişti. Yönetmenliğini Pablo Larraín’in, senaristliğini Steven Knight’ın üstlendiği Spencer’da Kristen Stewart’a Timothy Spall, Jack Nielen, Sean Harris ve Jack Farthing gibi oyuncular eşlik etmişti.

Yeni filminin tanıtım faaliyetleri kapsamında pek çok söyleşi veren Steawart, Entertainment Weekly dergisine yaptığı açıklamada sıradaki filmine dair ipuçlarını paylaştı.

- Reklam -

Kristen Stewart ve Steven Yeun Birlikte Adı Henüz Açıklanmamış Bir Bilimkurgu Filminde Rol Alacaklar

Kristen Stewart yaptığı açıklamada bir aşk hikâyesinin anlatılacağı yeni bir bilimkurgu filminde Steven Yeun ile beraber rol alacağını açıkladı. Yeun’u şimdiye dek The Walking Dead, Invincible ve I Origins gibi dizilerden ve Minari, Okja ve Mayhem gibi filmlerden tanıyoruz.

Steawart filmin konusu hakkında şu şekilde konuşuyor:

“Aslında bu bir uydu ile uzay şamandırası arasında geçen bir aşk hikâyesi. Açıklaması zor. Umarım altından kalkabilirim. Çünkü senaryo gerçekten de devrim niteliğinde yazılmış.”

Kristen Stewart bilimkurgu filmi

- Reklam -

Yapımın yönetmeni ve senaristine dair şimdilik yapılmış bir açıklama yok. Şu an için ön hazırlık aşamasında olan filmin vizyon tarihi hakkında söylenebilecek en akla yatkın zaman aralığı ise 2022’nin sonu olarak gözüküyor.

Bu süreçte Kristen Stewart’ı David Cronenberg’in şu sıralar post prodüksiyon aşamasında olan yeni filmi Crimes of the Future’da göreceğiz. Steven Yeun ise Jordan Peele imzalı Nope’ta karşımıza çıkacak.

Sizin bu yapımdan beklentileriniz neler? Steawart ve Yeun iyi bir ikili olabilecekler mi dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yakut Orman - Rita Mae Brown

Rita Mae Brown’ın Farklı Olmayı ve Bunu Sevmeyi Anlatan Romanı “Yakut Orman” 48 Yıl Sonra Türkçede

Squid Game ceviri hatalari

Squid Game Çeviri Hataları Nedeniyle Mesajını Iskalıyor mu?