in ,

Disney’in Yeni “Küçük Deniz Kızı” Uyarlamasından İlk Uzun Fragman Paylaşıldı

Küçük Deniz Kızı fragmanı yayınlandı. Disney’in yaklaşan yeni canlı aksiyon uyarlamasında başrolü Halle Bailey üstleniyor.

Küçük Deniz Kızı Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Küçük Deniz Kızı fragmanı yayınlandı. Disney’in bu yaz vizyona girecek olan The Little Mermaid yeniden anlatımda Ariel rolünü Halle Bailey canlandırıyor.

Cruella ve Disney+’ın Tom Hanks’li Pinokyo’su gibi yakın tarihli live-action yapımların ardından stüdyo, şarkıcı Halle Bailey’nin Ariel rolünü üstlendiği son büyük ekran gösterisi için gözünü başka bir sevilen animasyon filmine, 1989 çıkışlı Küçük Deniz Kızı’na çeviriyor. Çekimleri 2021’de başlayan yapım için Disney, son aylarda birkaç kısa fragman ve poster yayınlayarak canlı aksiyon versiyonunun nasıl gözükeceğine dair ipuçları vermiş ancak daha fazlası için kaçınmıştı.

Nihayet stüdyo, 95. Oscar Ödül Töreni sırasında film için en yeni ve en uzun fragmanı yayınladı.

- Reklam -

Küçük Deniz Kızı The Little Mermaid fragman

Fragman, Ariel’in Jonah Hauer-King tarafından canlandırılan Prens Eric’i kurtarması ve öpüşme anları da dahil olmak üzere klasik hikâyeden bilinen birçok ikonik anı ele alıyor. Bununla birlikte yeni ortaya çıkan görüntülerin en büyük konuşma noktası, muhtemelen Melissa McCarthy’nin deniz cadısı Ursula’nın tam olarak ortaya çıkması olacak. Ariel’in Ursula ile kader etkileşimi, filme ait yeni fragmanın önemli bir bölümünü kapsıyor ve canlı aksiyon kötüsünden ne beklenebileceği konusunda bir fikir veriyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Küçük Deniz Kızı Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni fragmana bakılırsa Disney’in yeni canlı aksiyon filmi, animasyonlu kaynak materyale oldukça sadık kalacak gibi görünüyor. Görüntülerde yer alan sahnelerin çoğu orijinal filmi izleyenlere oldukça tanıdık gelecek. Hatta Bailey, Ariel’in bir kayanın tepesindeki en iyi bilinen pozunu tam da dalgalar arkasından çarparken sergilemekte. Küçük Deniz Kızı fragmanı ayrıca Scuttle (Awkwafina) ve Sebastian (Daveed Diggs) gibi karakterlerin şimdiye kadarki en detaylı bakışlarını da ortaya koyuyor. Filmde ayrıca Javier Bardem, Ariel’in babası Kral Triton rolüyle yer almakta.

- Reklam -

Fragmanın yanı sıra yeni uyarlama için bir poster de paylaşıldı:

Küçük Deniz Kızı The Little Mermaid poster

The Little Mermaid filmi 26 Mayıs 2023 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni Küçük Deniz Kızı uyarlaması sizce nasıl gözüküyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kimsenin Bundan Bahsettiği Yok - Patricia Lockwood

Dylan Thomas Ödüllü Patricia Lockwood’un “Kimsenin Bundan Bahsettiği Yok” Türkçede

Kenzaburo Oe Ölüm Haberi

Nobel Ödüllü Japon Yazar Kenzaburo Oe Yaşamını Yitirdi