in

Kült Bilimkurgu Filmi “Logan’s Run” Yeni Yönetmenine Kavuştu

Uzun zamandır çekilmesi planlanan ancak hakkında bir gelişme olmayan Logan’s Run’ın yeni uyarlamasında, filmi kimin yöneteceği sonunda belirlendi. Yönetmen koltuğuna birçok önemli filmin yapımcısı Simon Kinberg oturacak!

longs run
- Reklam -
- Reklam -

Kült bilimkurgu filmi Logan’s Run‘ın uzun zamandır yeniden çekileceği söyleniyor ancak yapım konusunda bir gelişme olmuyordu. Warner Bros. sonunda filmi yönetecek kişiyi kesin bir şekilde belirledi!

Logans Run ilk kapakAynı isimli kitaptan sinema ve televizyon ekranlarına uyarlanan Logan’s Run bilimkurgu kültürü için büyük önem taşımakta. Günümüzde özellikle Açlık Oyunları, Uyumsuz gibi genç edebiyatında oldukça popüler olan statü-renk kodlaması, bunun getirdiği ütopik hayatlar ve zevkler gibi kavramların babası olarak Logan’s Run kabul edilmekte. 1967 yılında basılan ve William F. Nolan ve George Clayton Johnson‘ın kaleme aldığı kitabı Michael Anderson 1976 yılında sinemaya aktarmıştı. Bir yıl sonra yine aynı isimde çıkan televizyon dizisi TRT‘de de yayınlanmıştı.

Yeni çekilecek filmi kimin yöneteceği büyük bir merak konusuydu. Gemişte Bryan Singer ve Joseph Kosinski yönetmen koltuğuna oturmaktan son anda dönmüşlerdi. Ancak artık yönetmen kesin olarak belirlendi. Yazarlığını Peter Craig‘in yapacağı uyarlamayı türün sevenlerinin yakından tanıdığı Simon Kinberg yönetecek! Kendisini Marslı, X-Men, Deadpool gibi filmlerin yapımcılarından biri olarak hatırlıyoruz.

- Reklam -
- Reklam -

Bu haberle birlikte yapımın hızlanmasını umuyoruz. Bilgiler geldikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Sonunda ha? Senelerdir söylentisi dolanıyordu. İsmini öğrenmemse, 2005 tarihli The Island filminin senaryosunun kendisinden esinlenme mi çalıntı mı, olduğuna dair tartışmayla olmuştu.

    Bir klasiği bu şekilde öğrenmemle “Kopyaların asıllarını yaşattıkları.” görüşüne ikna olmuştum :grinning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tanpinarin sakli dunyasi ust

Karşınızda “Tanpınar’ın Saklı Dünyası”

Viking Mitolojisi İnceleme

Viking Mitolojisi: Kuzey’in Kadim El Kitabı