in

La Casa de Papel’in Türk Versiyonu “La Hay De Maske” Geliyor

La Hay De Maske filmi çekimleri başladı. Netflix’in izlenme rekorları kıran İspanyol dizisi La Casa de Papel’den uyarlanan komedi filmi yakında çıkacak.

La Casa De Papel - La Hay De Maske
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in ünlü İspanyol dizisi La Casa de Papel’in komedi uyarlaması Türk filmi La Hay De Maske çekimleri başladı.

İll defa 2017 yılında İspanyol televizyon kanalı Antena 3’te yayınlanan, ancak beklediği ilgiyi görmediği için iptal edilen ve ardından Netflix tarafından satın alınarak tekrar kurgulanan La Casa de Papel ülkemiz dahil olmak üzere dünya çapında büyük bir üne kavuştu. Milyonlarca izleyici tarafından izlenen ve her sezonu ile şöhretine şöhret katan yapım, 5. ve final sezonu ile Netflix’e gelmeye hazırlanıyor. Dizinin 5. sezonu için resmi yayın tarihi henüz açıklanmamış olsa da, kısa bir süre önce çekimlerinin tamamlandığı haberi paylaşıldı.

La Casa de Papel, gerek kullandığı göz alıcı kırmızı tulumu, gerek Salvador Dali maskesi gerekse Çav Bella gibi şarkıları ile kendi çapında bir fenomen oldu. Pek tabii dizinin başarısı da dünya çapında benzeri birçok uyarlamayı beraberinde getirdi. İşte bunlardan bir tanesi de ülkemizde, La Hay De Maske adı altında sinemalara gelmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Komedi türünde hazırlanan filmin şubat ve mart ayı içerisinde ön hazırlıkları tamamlanmıştı. Nihayet çekimlerine de geçe hafta içerisinde başlandığı açıklandı. Ankara Kızılcahamam çevresinde gerçekleşen çekimler, tıpkı uyarlandığı La Casa de Papel gibi soygun temalı olacak ve başrol karakterleri Türkiye’den bir şehir ismi ile anılacaklar.

La Hay De Maske Vizyon Tarihi Henüz Açıklanmadı

La Casa De Papel - La Hay De Maske

La Hay de Maske’nin oyuncu kadrosunda Ayhan Taş, Burak Satıbol, Nuri Alço, Tuğba Özay, Serhat Bahadır, Hüseyin Elmalıpınar, Ekin Ataizi, Yakup Akar ve Latif Doğan gibi isimler yer alıyor. Bakanlıktan alınan özel izinle birlikte çekimleri devam eden filmde karakterler İstanbul, İzmir, Yozgat ve Sivas gibi şehir adlarını alacaklar.

- Reklam -

Yönetmenliğini Baba Mirası, Çam Yarması ve 006 Kaçış gibi komedi türündeki filmlerle tanınan Sefa Özçelik’in üstlendiği La Hay De Maske’nin yapımcılığını Sineline Film Yapım şirketi yapıyor. Filmin çıkış tarihi konusunda ise henüz bir bilgi paylaşılmış değil.

Komedi türündeki La Hay De Maske’nin tutacağını düşünüyor musunuz? Bu tür uyarlamaların sinema ve eğlence sektörüne ne gibi katkıları olduğunu düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: t24

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for midousuji midousuji dedi ki:

    La Hay de Maske’nin oyuncu kadrosunda Ayhan Taş, Burak Satıbol, Nuri Alço, Tuğba Özay, Serhat Bahadır, Hüseyin Elmalıpınar, Ekin Ataizi, Yakup Akar ve Latif Doğan gibi isimler yer alıyor. Bakanlıktan alınan özel izinle birlikte çekimleri devam eden filmde karakterler İstanbul, İzmir, Yozgat ve Sivas gibi şehir adlarını alacaklar.

    :unamused: Gelin yol yakınken vazgeçin bu işten.

  2. Avatar for Mert Mert dedi ki:

    Böyle “İvedik” tarzı yapımlar yüzünden gerçekten uğraşılmış, iyi filmler salon bulamıyor. Keşke daha fazla çekilmeseler ama insanlar talep gösteriyor işte. :disappointed:

  3. Avatar for Kaan_Usengul Kaan_Usengul dedi ki:

    İçlerinde birazcık sinema sevgisi varsa yayınlamazlar bu filmi

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Lütfen söyleyin yapmasınlar. :smiley:

    deathstar

  5. Avatar for fatihcetin fatihcetin dedi ki:

    Dalga geçiyoruz ama 20 yıldır bir elin parmaklarını ancak geçecek sayıda kaliteli komedi filmi çıktı piyasada. 17 yıl önce çekilen GORA ile bu film aynı kategoriye girecek. Fragmanı şimdiden görebiliyorum. Birbirine bağıran çağıran adamlar, karakterlerin birbirlerine attıkları tokatlar, Ege veya Karadeniz şiveli mafyalar/patronlar. Kadroda Altan Erkekli veya Erkan Can da olsa tam olacak.

    Filmin kurgucusu:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Göbeklitepe dikili taş kopya bm

Göbeklitepe’deki Dikili Taşın Kopyası, Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde Sergilenecek

Taş Kentin Kroniği - İsmail Kadare | Haftanın Kitabı #175

Taş Kentin Kroniği – İsmail Kadare | Haftanın Kitabı #175