in

Labyrinth 2 Filmini Scott Derrickson Yönetecek

Labyrinth 2 yönetmenini buldu. 1986 yapımı kült filmin devam bölümünü Doctor Strange’in yönetmeni Scott Derrickson çekecek.

Labyrinth 2
- Reklam -

1986 tarihli Labyrinth filminin devamı için hazırlanan yapımda yönetmen belli oldu. TriStar Pictures, Dr. Strange in the Multiverse of Madness yönetmenliğinden ayrılmasıyla gündeme gelen Scott Derrickson’ı yönetmen olarak filmin kadrosuna kattı. Böylelikle Labyrinth 2 filmi başındaki ismi bulmuş oldu.

Ayrıca, yapımın hikâye kısmı için de güzel bir haber geldi. Senaryoyu Netflix’te yayınlanan Into the Dark ve Hulu’da yayınlanan My Valentine yapımlarından tanıdığımız Maggie Levin kaleme alacak. The Jim Henson Company’den Lisa Henson yapımcılığı üstlenirken Brian Henson’ı da uygulayıcı yapımcı olarak göreceğiz. Şu an için hikaye ya da ilk filmden tanıdığımız yüzlerin yapımda yer alıp almayacağı belli değil.

Scott Derrickson, Dr. Strange’in devam filmini yönetmek için de Marvel’la anlaşmış fakat “yaratıcılık konusunda farklılıklar” olarak belirttiği sebepten projeden çekilmişti. Projeden çekildiğini şu sözlerle duyurmuştu:
“Marvel’la birlikte Doctor Strange: In the Multiverse of Madness’ten yaratıcılık konusundaki farklılıklar sebebiyle çekilmem üzerine ortaklaşa karara vardık.”
Labyrinth 2

- Reklam -

Derrickson’ın projeleri arasında The Exorcism of Emily Rose ve The Day The Earth Stood Still yapımları da mevcut. Ayrıca, Netflix’te de yer alan Snowpiercer’ın da yapımcılığını üstlenmişti.

Labyrinth 2 Filminin Konusu Henüz Belli Değil

1986 yapımı olan ve David Bowie ile Jennifer Connely’nin rol aldığı ilk film, otuz yıl boyunca seyircilerin zihninde kült olarak kalmayı başardı. Film hakkında romanlar, çizgi romanlar ve video oyunları yapıldı. Hatta hayranlar tarafından film için maskeli balo düzenlenmiş, bu etkinlik tarihteki en büyük maskeli balolardan biri olarak kayıtlara geçmişti.

David Bowie, ilk filmin sonunda ölümlüler aleminden gittiği için devam filminin ne hakkında olabileceğini tahmin etmek oldukça güç. Yine de yeni yapımda Goblin Kral Jareth’in öyküsünün derinleştirilebileceği de tahminler arasında.

Labyrinth 2

- Reklam -

Vizyonda olduğu tarihte büyük bir hasılat yakalayamayan fakat sonradan seyircinin gözünde efsaneleşen Labyrnth, on altı yaşındaki Sarah’ın macerasını konu alıyor. Erkek kardeşi Toby’yi kurtarmak için labirentin derinliklerinde uzun bir maceraya çıkan Sarah, Goblin Kral tehlikesinden de kaçmaya çalışıyor.

Labyrinth 2 filmine dair sizin beklentileriniz ne yönde? Kült olarak tanımlanan bir filme devam bölümü çekmek sizce de iyi bir fikir mi? Görüşlerinizi ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Küçük Bir Seyahat | Ray Bradbury

Kaynak: Deadline

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Makineli Kafanın Hikâyesi - İskender Fahrettin Sertelli

Makineli Kafanın Hikâyesi: Unutulmuş Osmanlı Polisiyeleri Latin Harflerine Aktarıldı

The Sopranos Benzeri Kitap Önerisi

The Sopranos Severlerin Okuması Gereken 6 Kitap