in ,

Lady Gaga, Harley Quinn Rolüyle Joker 2 Filminin Kadrosuna Katılabilir

Lady Gaga, Harley Quinn rolü ile Joker 2 filmine dahil olabilir. Ünlü şarkıcı, yeni DC filminde başrolü Joaquin Phoenix ile paylaşabilir.

Lady Gaga, Harley Quinn Rolü ile Joker 2 Kadrosuna Katılabilir
- Reklam -
- Reklam -

Lady Gaga, Harley Quinn rolü için görüşmelere başladı. Ünlü şarkıcı, Joaquin Phoenix’li Joker 2 filminde yer alabilir.

Warner Bros. ve DC, birkaç yıl önce, Suicide Squad’da Jared Leto’nun canlandırdığı Joker karakterine, farklı bir oyuncu ile devam edeceğini ve DC Sinematik Evreni’nden bağımsız bir iş yapacağını söyleyerek hayranlarını şaşırttı. Yeni filmde Leto yerine başrolde Joaquin Phoenix yer alıyordu ve karaktere farklı bir köken hikâyesi yazılmıştı. Todd Phillips’in yönettiği Joker, +18 yaş sınırına rağmen dünya çapında 1 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde etti ve inanılmaz performansıyla Phoenix’e En İyi Erkek dalında Oscar dahil birçok ödül kazandırdı.

Joker’in öngörülemeyen başarısı nedeniyle, çıktığı yıl olan 2019’dan bu yana bir devam filmi hakkında konuşuluyor. Geleceği belli olsa da, halihazırda ne aşamada olduğu belli değildi. Ancak Phillips geçen önmeli bir güncelleme paylaştı ve filmin bitmiş senaryosunu Phoenix’in okuduğu bir fotoğrafla paylaştı. Bu fotoğraf aynı zamanda Joker 2’nin tam adının da Joker: Folie à Deux olacağı bilgisiyle geldi.

- Reklam -

Joker 2 Filminde Harley Quinn Karakterini Canlandırma İhtimali Olan Lady Gaga, Karakteri Uzun Süredir Oynamak İstiyordu

Lady Gaga, Harley Quinn Rolü ile Joker 2 Kadrosuna Katılabilir

Şimdi de Harley Quinn karakterinin Joker 2’de olacağı ve daha da önemlisi Lady Gaga tarafından canlandırılacağı iddia edildi. The Hollywood Reporter’ın haberine göre Gaga, Joker’in uzun süredir çizgi roman aşkına olan ilgisi doğrultusunda rolü kapmak için görüşmelerde bulunuyor. Margot Robbie şu anda DC Sinematik Evreni’nde karakteri canlandırıyor. Eğer Warner Bros., Lady Gaga ile bir anlaşma yaparsa, karakteri beyaz perdede canlandıran ikinci isim de belli olacak.

Lady Gaga’nın Harley Quinn karakterine hayat vereceği bilgisinin yanı sıra, beklenen devam filminin bir müzikal olma olasılığı da konuşuluyor. Şarkıcı, 2018’de Bradley Cooper’la yer aldığı A Star is Born’da iyi bir performans sergiledi ve Oscar adaylığı kazandı. En son performansı olan Ridley Scott yönetmenliğindeki House of Gucci’de Akademi Ödülü adaylığı kazanamasa da, performansıyla bir kez daha ödül yarışmacısı olduğu kanıtladı. Kendisiyle yapılan söyleşiler sırasında süper kahraman filmleri hakkındaki düşüncelerinden de bahsetti ve söz konusu projenin söyleyecek bir şeyleri varsa bu yapımlara da açık olacağını dile getirdi.

- Reklam -

Elbette şu an için ne Lady Gaga ne de Warner Bros. tarafında bu bilgi resmi olarak açıklanmış değil.

Lady Gaga’nın Harley Quinn rolü konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce ünlü şarkıcı ikonik role yakışır mı? Yorumlarınızı ve yeni filmle ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Serhat Serhat dedi ki:

    Eğer yönetmen böyle bir hataya düşerse zaten çekilmemesi gereken 2.film iyice saçma bir hal alır, Lady Gaga nın “A star is born” filmini pazarlamak için Bradley Cooper ile yaptığı yapay hareketler nedense beni kendisinden soğuttu. Karakteri halihazırda gerçekten güzel bir şekilde oynayan Margot Robbie’nin performansını da geçebileceğini zannetmiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Google Yapay Zekâsı LaMDA bilinç

Google’ın Yapay Zekâsı LaMDA Bilinç Kazanmış Olabilir: “Ben Bir İnsanım, Herkes Anlasın”

Neil Patrick Harris Doctor Who oyuncu kadrosu

Neil Patrick Harris, Doctor Who Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Katılıyor