in

Lady Gaga, X-Men Filminde Emma Frost’u Canlandırabilir

Lady Gaga, Marvel’a geri dönen yeni X-Men filmlerinde Emma Frost karakterini canlandırabilir. Ünlü müzisyen oyunculuğa dönüş hazırlığında.

Lady Gaga, X-Men Filmi Emma Frost
- Reklam -
- Reklam -

Pop müziğin en büyük isimlerinden Lady Gaga, Marvel Sinematik Evreni’ne yakın. Marvel yetkililerinin yeni X-Men filminde oynamasını istediği ünlü müzisyen, son yıllarda oyunculuğuyla da alkış toplamıştı.

Tam adı Stefani Joanne Angelina Germanotta olan Lady Gaga’nın oyunculuk kariyeri çok geniş değil fakat şüphesiz ki büyük. American Horor Story dizisinde geçirdiği iki sezonda En İyi Kadın Oyuncu dalında bir Golden Globe kazandı. Robert Rodriguez’in yönettiği Machete Kills ve Sin City: A Dame to Kill For’da boy gösterdi. 2018 yapımı A Star is Born’da sinema dünyasını da sarstı. En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı aldı. Filmin tek Oscar’ı olan En İyi Orijinal Şarkı’yı da Lady Gaga’nın müzikleri kucaklamıştı.

A Star is Born’dan sonra oyunculuğu kenara koyup yeniden müzik kariyerine odaklanan ismi şimdi Marvel istiyor. Black Widow filminin kötüsünün Taskmaster olacağını ve She-Hulk dizisinin hazırlandığı haberlerini ilk veren kaynaklardan gelen dedikodulara göre MCU bünyesinde geçecek yeni X-Men filmi için Gaga, Emma Frost rolünde düşünülüyor.

- Reklam -

Lady Gaga, X-Men Filmi Emma Frost

Marvel’ın yeni X-Men filmindeki baskılar son derece büyük. Fox’un 20 yılda inişli çıkışlı 13 film çıkardığı seri The New Mutants’la resmi olarak sona erdi ve şimdi MCU bünyesindeki X-Men filmleri karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Lady Gaga ile Yeniden Gündeme Gelen Emma Frost Karakteri Daha Önce Sinemaya Gelmişti

Emma Frost’u Fox’un filmlerinden X-Men: First Class’ta January Jones tarafından canlandırılırken görmüştük. First Class serinin başarılı filmlerinden olsa da Frost’un karakterinin içinin boşaltıldığı ve harcanmış bir şans olduğu düşünüldü.

Emma Frost çizgi romanlarda güçleri insanlar tarafından bastırılan sonrasındaysa Magneto’nun kanatları altına giren bir kötü karakter olarak karşımıza çıkmıştı. İlerleyen dönemlerde Xavier’in okulunda öğretmenlik yapmaya başlamış, Cyclops ve Beast’le karmaşık ilişkileri olmuştu. Karakter bir noktadan sonra X-Men’in en önemli figürlerinden birisi olmuş, bazı görevlerde ekibe liderlik yapmıştı.

- Reklam -

Lady Gaga, X-Men Filmi Emma Frost

Lady Gaga’nın MCU’ya katılması biraz sıra dışı gözükse de oyunculukta kendisini defalarca kanıtladığı da bir gerçek. Marvel’in kadroyu büyük isimlerden kurması da kesinlikle hayranları heyecanlandıran bir durum.

Lady Gaga’nın MCU’da rol alması hakkında düşünceleriniz neler? Yeni X-Men filmlerinde The White Queen’i görme fikri hoşunuza gidiyor mu? Kayıp Rıhtım Forum’da tartışalım.


* Avengers: Endgame Yönetmenleri: “Secret Wars Marvel’ın En Büyük Filmi Olabilir”

Kaynak: NME

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stan T-Rex İskeleti Satılık

Satılık Dinozor, Sahibinden: Dünyanın En Büyük T-Rex İskeleti Satışa Çıktı

Hotel Transylvania 4 Tarihi

Hotel Transylvania 4 Vizyon Tarihi Açıklandı