in ,

“John Wick”, “Fringe” ve “The Wire” Gibi Yapımlarla Tanınan Lance Reddick Hayatını Kaybetti

Lance Reddick yaşamını yitirdi. “John Wick”, “Fringe” ve “The Wire” gibi yapımlarda yer alan oyuncu 60 yaşındaydı.

Lance Reddick Hayatını Kaybetti Ölüm
- Reklam -
- Reklam -

Lance Reddick hayatını kaybetti. Bugüne dek John Wick, The Wire ve Fringe gibi bilinen birçok yapımda ve oyunda yer alan aktör, henüz genç sayılacak bir yaşta, 60 yaşında yaşamını yitirdi.

Tüm Hollywood camiası için şok edici bir haber niteliğinde duyurulan aktörün ölüm nedeni henüz belirsizliğini koruyor. TMZ’nin ulaştığı kaynaklara göre kolluk kuvvetleri Reddick’in Studio City’deki dairesinde doğal sebeplerden öldüğünü düşünüyor.

Kariyeri boyunca 100’den fazla film ve televizyon dizisinde rol alan yıldız, 7 Haziran 1962’de Baltimore’da doğdu. Lost, Oz, Fringe ve The Wire gibi televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınıyordu.

- Reklam -

Reddick’in eğlence endüstrisine katkıları çoktu. Çalışkan bir oyuncuydu ve birçok önemli başlığı içeren dokunduğu her projede izini bırakmayı başardı. Görünüşünden yararlanan projeler arasında Netflix’in Resident Evil serisi, Prime Video’da yer alan ve Michael Connelly’nin romanından uyarlanan Bosch ve Adam Wingard’ın kült favorisi The Guest de yer alıyor.

Lance Reddick Hayatını Kaybetti Ölüm

Yaşımını Yitiren Lance Reddick 60 Yaşındaydı

Lance Reddick, 2014’te başlayan John Wick serisinin başlangıcından bu yana bir parçasıydı. Şu anda merakla beklenen aksiyon serininin devam filmi John Wick: Chapter 4’da da yer alıyor üstelik filmi tanıtmak amacıyla yakın zamanda basın tanıtım turlarına katılıyordu. Geçen çarşamba New York’ta düzenlenen galasında yoktu ancak köpeklerinin yer aldığı rutin bir video güncellemesi yayınlamak için sosyal medyayı kullandı. Reddick, film serisinde Continental Hotel’in kapıcısı ve Winston’ın sağ kolu Charon’u canlandırdı. Reeves gibi Reddick de, aksiyon sekansları Prag’da çekilen, Ana de Armas’ın başrol oynadığı ve yakında çıkacak olan John Wick spin-off dizisi Balerin’in bir parçasıydı.

- Reklam -

Reddick kısa bir süre önce Disney+ dizisi Percy Jackson and the Olympians’ın çekimlerini tamamlamıştı. Kendisi daha önce HBO’nun suç draması The Wire’da Baltimore Polis Departmanı memuru Cedrick Daniels’ı oynayarak küçük ekranda ilk şöhretini kazanmıştı.

Lance Reddick Öldü

Lance Reddick’i en çok hangi rolüyle hatırlayacaksınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: TMZ

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Lost’daki Abaddon roluyle tanidigim bir oyuncu. Muhtemelen baska rolunu izlemedim (Fringe’i izlemeyi bilerek hep ertelemesem oradan hatırlardım muhtemelen) ama buyuk bir kayip oldugunu düşünüyorum.

  2. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Allah rahmet eylesin. Ben de Fringe ile tanımıştım kendisini. Üzüldüm şimdi. Işıklar içinde uyusun.

    Şimdi baktım ne işler yapmış diye. Vox Machina’da Thordak karakterini de seslendirmiş. Horizon, Destiny gibi oyunlarda da seslendirme yapmış.

  3. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Lost’u daha önce izlemiş olmama rağmen nedense orada hatırlamıyorum kendisini, ben kendisini aynı zamanda favori dizim de olan Fringe ile tanıdım ve oyunculuğunu çok sevdim gerçekten. Sonrasında farklı farklı yapımlarla karşımıza çıktı, son olarak John Wick 4 ile tekrar izleme fırsatı yakalayacağız.

    Ölümü gerçekten büyük sürpriz oldu, çok üzüldüm. Erken sayılacak bir yaşta hayata veda etti. Muhtemelen ani gelen bir kalp krizi ve müdahale edecek kimsenin olmaması nedeniyle hayatını kaybetti. :wilted_flower:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Işınlanma Gerçek Olabilir: Solucan Deliği İnşa Ediliyor

Işınlanma Gerçek Olabilir: Britanyalı Fizikçi, Laboratuvar Ortamında Solucan Deliği İnşa Etmeye Hazırlanıyor

Jeanette Winterson Vişnenin Cinsiyeti Sansür

Jeanette Winterson’ın “Vişnenin Cinsiyeti” Kitabı Muzır Bulunarak Sansüre Uğradı