in

Leonardo DiCaprio, del Toro’nun “Nightmare Alley” Filminde Rol Alabilir

Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, son dönemlerde ismi iyice öne çıkan Guillermo del Toro’nun yöneteceği “Nightmare Alley” filminde rol alabilir.

Leonardo diCaprio del toro
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio hayranları için şahane bir haber var. Son dönemde Oscar ödüllü The Shape of Water (Suyun Sesi) filmiyle adından iyice söz ettiren usta yönetmen Guillermo del Toro’nun “Nightmare Alley” filminde rol alabilir.

Variety’nin özel haberine göre, eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa bu iki önemli ismi aynı projede görebiliriz. Film del Toro tarafından çekilecek ve senarist koltuğundaysa ünlü yönetmenle birlikte Yasaklı Oda (The Forbidden Room) adlı tuhaf ve harika filmden tanıdığımız Kim Morgan oturacak.

William Lindsay Gresham’ın aynı adlı kitabından uyarlanacak filmin, yine bu kitaptan uyarlama olan 1947 tarihli bir filmi daha olduğunu hatırlatalım. Ancak söylenene göre yeni yapım kitaba daha bağlı olacak.

- Reklam -

Bu kış çekimlerine başlanacak film nasıl olacak merakla bekliyoruz. Özellikle Leonardo DiCaprio gibi önemli bir ismi kadrosuna katarlarsa heyecanlanmamak elde değil.

- Reklam -

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

joss whedon Laura Donnelly

HBO’nun Joss Whedon İmzalı Bilimkurgu Dizisi “The Nevers”ta Başrol Belli Oldu

en çok kitap okuyan ülke

En Çok Kitap Okunan Ülkeler Belli Oldu: Zirvede Hindistan Var