in ,

Licorice Pizza Fragmanı: Yeni Paul Thomas Anderson Filmi Yolda

Licorice Pizza fragmanı yayınlandı. Yeni Paul Thomas Anderson filmi Bradley Cooper, Sean Penn ve Skyler Gisondo gibi isimleri bir araya getiriyor.

Licorice Pizza Paul fragmanı Thomas Anderson
- Reklam -
- Reklam -

Licorice Pizza fragmanı paylaşıldı. Paul Thomas Anderson yeni filmi ile izleyicinin karşısına çıkmaya gün sayıyor. Yapımın başrollerinde ise Bradley Cooper, Sean Penn ve Skyler Gisondo yer alıyor.

Oscar adayı usta yönetmen Paul Thomas Anderson, 2017’deki Phantom Thread’ten sonraki ilk uzun metrajı Licorice Pizza ile geliyor. There Will Be Blood, Boogie Nights ve Magnolia gibi yapımlarla adını tüm dünyaya duyuran Anderson 4 yıllık özlemi noktalamaya hazırlanıyor.

Anderson yeni filminde izleyiciyi 1970’li yılların Los Angeles’ına götürüyor. Drama ve komedi türlerini bir araya getiren yapım bir lise öğrencisinin hayatını konu alıyor.

- Reklam -

Licorice Pizza Fragmanı | İZLE – İşte Yeni Paul Thomas Anderson Filmi

YouTube video

Licorice Pizza filmi oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden bazıları şu şekilde: Sean Penn, Alana Haim, Bradley Cooper, Ben Stiller, Skyler Gisondo, Tom Waits, John C. Reilly, Emma Dumont, Mary Elizabeth Ellis, Maya Rudolph, Cooper Hoffman ve Benny Safdie.

Daha önce Soggy Bottom adıyla anılan yapımda Bradley Cooper karşımıza ünlü bir Hollywood yapımcısı (Jon Peters) olarak çıkıyor. Ünlü aktör Philip Seymour Hoffman’ın oğlu Cooper Hoffman (Gary Valentine) ise yapımcının genç ve yetenekli oyuncu arkadaşı rolünde. Bu karakter, Cooper’ın da sinemadaki ilk rolü olarak karşımıza çıkacak.

Yapım izleyiciyi 1970’lerde San Fernando Valley’de başarılı bir çocuk oyuncu ve lise öğrencisinin hayatına davet ediyor.

Licorice Pizza Paul fragmanı Thomas Anderson

- Reklam -

Jon Peters rolünün Bradley Cooper’dan önce Leonardo DiCaprio’ya önerildiği ancak yıldız ismin aynı dönemde çekilecek olan Guillermo del Toro’nun Nighmare Alley filmini tercih ettiği de gelen bilgiler arasında.

Paul Thomas Anderson Film Müziklerinde Eski Dostu Jonny Greenwood ile Çalışıyor

Paul Thomas Anderson filmin yönetmenliğiyle birlikte senaristliğini ve yapımcılığını da kendisi üstleniyor. Filmin müzikleri yönetmenle daha önce The Master, There Will Be Blood, Phantom Thread ve Inherent Vice gibi yapımlarda çalışan Oscar adayı Jonny Greenwood’a emanet.

Licorice Pizza 26 Kasım 2021’de Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girecek. Filmin Türkiye vizyon tarihi ise şu an için 18 Mart 2022 olarak açıklanmış durumda.

Paul Thomas Anderson filmleri hakkındaki görüşlerinizi ve Licorice Pizza hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IMDb

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sinema Filmleri Akademisi Müzesi

Sinema Filmleri Akademisi Müzesi 92 Yıllık Hazırlığın Ardından Açıldı

Squid Game Netflix

Netflix CEO’su: Squid Game Kanalın En Popüler Dizisi Olabilir