in ,

Toy Story Evreninde Geçecek “Lightyear” Filminden Yeni Fragman Yayınlandı

Lightyear filminden yeni fragman yayınlandı. Pixar’ın Toy Story evrenini genişletmeye hazırlandığı yapımda, Buzz Lightyear karakterini Chris Evans seslendiriyor.

Lightyear filmi yasaklandı
- Reklam -
- Reklam -

Lightyear filmi için yeni fragman paylaşıldı. Pixar, Toy Story (Oyuncak Hikâyesi) evrenini genişletmeye hazırlanıyor. Serinin sevilen karakteri Buzz Lightyear’ın maceralarına odaklanacak yapımda başrolü Chris Evans seslendiriyor.

Filme dair yayınlanan yeni fragman, Buzz Lightyear ile birlikte onun kadim düşmanı Zurg’u ekrana taşıyor. Bununla beraber, Evans’ın seslendirme performansına dair de detaylar sunuyor.

İlk tanıtıldığından beri merakla beklenen Lightyear animasyonu yeni fragmanı ile hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Film Toy Story (Oyuncak Hikâyesi) filminden Buzz Lightyear’ın ilham kaynağını konu alacak. Pixar’ın baş yaratıcı yöneticisi Pete Docter verdiği röportajda yeni animasyon için şunları söylemişti:

- Reklam -

“Buzz Lighhtyear’ı ilk defa tasarladığımızda Toy Story evreninde çok izlenen filmin havalı karakterinden esinlenen bir oyuncaktı. Sonra, yıllar geçince bu filmi yapmanın vakti geldi diye düşündük.”

Lightyear Fragmanı | İZLE – Buzz Işıkyılı Filmi Yolda

YouTube video

Yayınlanan ikinci fragman filmin içeriğine dair daha çok bilgi veriyor. Özellikle Lightyear’ın seslendirmesini üstlenen Chris Evans’ın karaktere olan uyumunu da ortaya koyuyor. Orijinal seride bu karakteri Tim Allen seslendirmişti.

Fragman ayrıca Buzz karakterinin oyuncağına aktarılan cesareti konusunda da ciddi ipuçları barındırıyor. Sonuçta Andy bu filmi izledikten sonra oyuncağı almak istemişti. Toy Story filmlerinde Lightyear’ın neden bu kadar gözü pek olduğunu da başarılı bir şekilde anlatıyor.

Lightyear fragmani yeni pixar

- Reklam -

Bununla birlikte Buzz Lightyear’ın azılı düşmanı İmparator Zurg da fragmanda kendisine yer buluyor. Kötü karakterin ortaya çıkmasıyla filmin aksiyon ve macera dozunun da tam dozunda olacağını söylemek şimdiden mümkün.

Disney Pixar İmzalı Lightyear Animasyonunun Çıkış Tarihi

Angus MacLane tarafından yönetilen yapım Disney Pixar’ın tanıdık animasyon tarzını devam ettiriyor. Buzz Lightyear’ın kocaman çenesi ve oyuncağında bile gözlerden kaçmayan çenesindeki girinti ile karakterin ayrıntılarına dikkat edilmiş. Pete Docter, Andrew Stanton ve John Lassater’in kaleme aldığı senaryo şimdiden izlemesi keyifli bir film sunacak gibi. Ancak hayranların yapımın sinemalara geleceği 17 Haziran 2022 tarihine kadar sabretmesi gerekiyor.

Filmin seslendirme kadrosunda Chris Evans’a Taika Waititi, Keke Palmer, James Brolin ve Efren Ramirez eşlik edecek. Ayrıca Tim Allen cameo’su da beklenen ancak açıklanmayan isimler arasında. Bununla beraber robot kedi Sox’un sesini ise daha önce Pixar’ın Up filminde Russell’ı seslendiren animatör Peter Sohn yapacak.

Siz Lightyear fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Matrix Resurrections ve Warner Bros. Davalık Oldu

The Matrix Resurrections Yapımcısı, Warner Bros. Şirketine Dava Açtı

Doomsday Machine dizisi facebook hbo

Facebook Skandalları HBO Dizisi Oluyor: “Doomsday Machine” Duyuruldu