in ,

Lilo ve Stitch’in Live-Action Film Uyarlaması Hazırlıkları Sürüyor: Yönetmen Belli Oldu

Lilo ve Stitch filmi yönetmeni belli oldu. Disney’in yeni live-action uyarlamasının başına Dean Fleischer Camp getirildi.

Lilo ve Stitch yonetmen
- Reklam -
- Reklam -

Lilo ve Stitch filminin yönetmeni Dean Fleischer Camp olacak. Jon M. Chu’nun projeden ayrılmasından beri Disney yapımının geleceği şüpheliydi. Ancak dev şirket Marcel the Shell With Shoes On yapımı ile ismini duyuran yeni yönetmen ile live-action uyarlamasına devam ediyor.

2002 yılında yayınlanmasından bu yana birçok Disney hayranı için özel bir yere sahip olan Lilo ve Stitch animasyon dünyasının en etkileyici yapımları arasında yer alıyor. Lilo ve onun uzaylı arkadaşı Stitch’in alışılmadık maceralarını anlatan animasyon aynı zamanda arkadaşlık, aile ve büyümek konusunda başarılı mesajlar veriyordu. Animasyon filmin geniş çaplı başarısından sonra 2003 yılında Lilo & Stitch: The Series yayınlanmış daha sonrasında birkaç film de izleyicilerin beğenisine sunulmuştu. 2018 yılında ise Disney live-action bir film üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu.

Şimdi de Deadline’ın haberine göre yapım yönetmenini bulmuş durumda. Marcel the Shell With Shoes On filmi ile büyük bir başarıya imza atan Dean Fleischer Camp projenin başına geçti. Stüdyo konuya dair henüz ayrıntılı bir açıklama yapmasa da film Fleischer Camp’ın ilk büyük yapımı olacak.

- Reklam -

Filmin yapımcı koltuğunda ise Dan Lin ve Jonathan Eirich yer alıyor. Kekaniokalani Bright’ın ise Mike Van Vaes’in yazdığı eski senaryoyu yeniden düzenleyeceği söyleniyor.

Lilo ve Stitch Disney’in Yeni Live-Action Film Uyarlamalarına Bir Yenisini Ekleyecek

Lilo ve Stitch Filmi Yönetmeni Belli Oldu

Disney’in klasik animasyonları live-action filmler ile ekrana yeniden taşıması ise oldukça dikkat çekiyor. Javier Bardem ve Halle Bailey’in başrolünü canlandırdığı The Little Mermaid, kötü kalpli cadı rolünde Gal Gadot’un yer aldığı Snow White and the Seven Dwarves ve Hercules gibi yapımlar hâlihazırda yapım aşamasında.

- Reklam -

Serinin hayranları Lilo and Stitch yapımının live-action olarak ekranlara gelmesi konusuna ise şüpheyle yaklaşıyor. Yine de Fleischer Camp’in bir önceli A24 yapımında oldukça başarılı bir iş çıkarmasından sonra bu filme de farklı bir bakış açısı getirebileceğini iddia edenler de var.

Lilo ve Stitch yapımı için açıklanan herhangi bir oyuncu kadrosu ya da senaryo fikri yok. Dolayısıyla filmin yakın zamanda çekime başlayacağını da tahmin edilmiyor.

Siz Lilo and Stitch filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türk Destanlarında Kurt - Dr. Berna Kolot

Türk Destanlarında Kurt Motifi Araştırma Konusu Oldu

Close Enough 4. Sezon İptal Edildi

Yetişkin Animasyon Dizisi “Close Enough”ın Yeni Sezonu İptal Edildi