in

Disney+ Filmi Pinokyo’da Luke Evans Arabacı Karakterini Canlandıracak

Luke Evans, Pinokyo filminde Arabacı karakterine hayat verecek. Disney+ için hazırlanan yapımın kadrosu giderek netleşiyor.

Luke Evans Pinokyo
- Reklam -
- Reklam -

Gerçek oyunculu film projeleriyle büyük bir başarı yakalamış olan Disney, Pinokyo için de bu tarz bir film çekeceğini duyurmuştu. Daha sonra bu projenin, Peter Pan gibi diğer bazı yapımlarla birlikte vizyonu es geçip Disney+’ta yer alacağını duymuştuk. Ayrıca filmde Tom Hanks’in Gepetto’yu canlandırılacağı da kesinleşmiş, filmi bekleyenler heyecan içine girmişti. Gelen yeni bilgiye göre projede Luke Evans da yer alacak.

Belirtilene göre Luke Evans, filmde Coachman’i (Arabacı) canlandıracak. Pinokyo hayranlarının bileceği üzere bu karakter, Pinocchio’yu ve diğer çocukları Pleasure Islands’a götürüyor. Çocuklar da orada eşeğe dönüşüyor.

Aslında bu proje, Luke Evans’ın rol aldığı ilk gerçek oyunculu Disney yapımı değil. Ünlü oyuncu 2017’de gösterime giren ve Emma Watson’la Dan Stevens’ın oynadığı Beauty and the Beast filminde de rol almıştı. Kendisinin ayrıca Beauty and the Beast’in potansiyel bir devam filminde rol alabileceği de konuşulan ihtimaller arasında.

- Reklam -

Pinokyo Filmi İçin Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

Luke Evans Pinokyo

Disney’in 2020 Investor Day kapsamında Pinokyo’nun Peter Pan & Wendy filmiyle birlikte doğrudan Disney+’ta yer alacağı açıklandığında stüdyonun, kendi yayın platformu için büyük planları olduğu da anlaşılmıştı.

Koronavirüs salgını döneminde Disney’in büyük ölçüde Star Wars ve Marvel projelerine odaklandığını da görüyoruz. Öyle ki bu kapsamda yaklaşık otuz proje bizleri bekliyor. Zaten bu süreçte Disney, yayın platformu için düşündüğü projeleri rahatlıkla sevenleriyle de paylaşıyor. Pixar’ın da duyurulan ve duyurulmayı bekleyen bazı sürprizleri olduğunu da hatırlatalım. Bu sürprizlerden birkaçına Disney Investor Day kapsamında şahit olmuştuk.

- Reklam -

İlk olarak 1940’ta yayınlanmış bir Disney klasiği olan Pinokyo için yeniden çekilecek versiyonu Robert Zemeckis tarafından yönetilecek. Filmin senaryosuysa yönetmenin yanında Chris Weitz’e ait. Film 2015’te duyurulmuş olsa da henüz bir çıkış tarihi öğrenebilmiş değiliz. Ayrıca yapımın oyuncu kadrosu konusunda da önemli adımlar atılmaya devam edileceği düşünülüyor.

Gerçek oyunculu filmlere de büyük önem vermeye başlayan Disney’in bizim için farklı sürprizleri de var gibi görünüyor. Peki siz Pinokyo ve diğer yeni Disney projeleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ölmeden Önce - Şehnaz Erkan | Yazarının Kaleminden

Ölmeden Önce – Şehnaz Erkan | Yazarının Kaleminden

Göklerden Gelen Umut - Kemal Sinan Özmen | Haftanın Kitabı #162

Göklerden Gelen Umut – Kemal Sinan Özmen | Haftanın Kitabı #162