in

M. Night Shyamalan, Warner Bros.’la Anlaştı: Yeni Filminden İlk Detaylar Belli Oldu

M. Night Shyamalan yeni filmleri için Warner Bros. ile uzun soluklu bir anlaşmaya imza attı. Ünlü yönetmenin sıradaki yapımının detayları da belli oldu.

M. Night Shyamalan Warner Bros Yeni Film Trap
- Reklam -
- Reklam -

M. Night Shyamalan’ın yeni evi Warner Bros. oldu. Ünlü yönetmen WB ile uzun süreli bir anlaşmaya imza atarken yönetmenin sıradaki yapımına dair detaylar da ortaya çıktı.

Shyamalan’ın geçen günlerde vizyona giren yapımı Knock at the Cabin izleyicilerden genel anlamda olumlu notlar almasına rağmen yapım gişede beklenen hasılatı elde edememişti. Dave Bautista, Jonathan Groff ve Rupert Grint gibi isimlerin yer aldığı film yıkıcı bir kıyametin nasıl geleceğini gözler önüne sermişti. Şimdi ise ünlü yönetmenin bir sonraki projesine dair detaylar ise netleşmeye başladı.

Warner Bros.’un yaptığı açıklamada M. Night Shyamalan’ın yeni filminin ismi ve çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu. Ünlü yönetmenin kamera başına geçeceği yeni yapımın adı Trap olurken yapımın vizyon çıkış tarihi olarak 2 Ağustos 2024 olarak açıklandı. Hayranları sevindiren haber M. Night Shyamalan’ın son beş filmini çektiği Universal Studios’tan Warner Bros.’a geçişinin üzerine yapıldı.

- Reklam -

M. Night Shyamalan Warner Bros. ile Anlaştı

Yönetmenin Warner Bros. ile yaptığı yeni anlaşmaya göre Shyamalan, kurucusu olduğu Blinding Edge Pictures le Warner Bros. Pictures ve New Line Cinema için yeni yapımlara imza atacak. Warner Bros. Pictures CEO’su Michael De Luna ve Pam Abdy, Blinding Edge Pictures ile yaptıkları anlaşma sonrası şunları söyledi:

“Night, döneminin ve kelimenin tam anlamıyla en önemli ve çığır açıcı yönetmenlerinden. The Sixth Sense’ten Split’e ve en son çıkardığı Knock at the Cabin filmine kadar, her yapımıyla son dönem sinemaya cesur, tekil ve orijinal hikaye anlatıcılığının kendine has tecrübesini yansıtmayı başardı. Kendisini Warner Bros. Ailesi’ne dahil etmekten dolayı çok mutluyuz. Gelecek projelerde Night ve bütün Blinding Edge ekibiyle çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

 M. Night Shyamalan Warner Bros Yeni Filmler Trap

Shyamalan ise verdiği röportajda Warner Bros. Pictures’a katılmanın kendisi için büyük bir fırsat olduğunu söyledi ve ekledi:

“Yazdığım ve filmlerimi çektiğim yer benim evimdir. Disney ve Universal birçok filmimi çektiğim bir yer. Orası benim için her zaman ailem ve evim olacak. Warner Bros.’un ise sinema tarihinde önemli bir yeri var. Son tecrübelerden sonra şirket film yapımcılarına ve onların bu kültüre olan etkisini yeniden gördü ve onlara karşı sevgisini yeniden buldu.

“Filmler sinemalarda başarıya ulaştığında hepimiz kazanıyoruz. İnanıyorum ki David Zaslav, Michael De Luca ve Pam Abdy film yapımcılarına gereken önemi gösterecekler ve gelecek yıllarda sinemaların dolup taşmasını sağlayacaklar.”

- Reklam -

Knock at the Cabin yeni fragman

“Trap” Filmi Hakkında Bilgiler Kısıtlı

Hâlihazırda Trap filmine dair isim ve çıkış tarihi dışında bir detay verilmedi. Ancak ödüllü yönetmenin hayranları bu yapımın da Shyamalan’ın kendine has anlatım tekniğini mutlaka barındıracağını tahmin ediyor. Eleştirmenler The Sixth Sense gibi kült filmlerde dikkat çeken psikolojik ve doğaüstü temaları, gerilim ve aksiyon dolu sekanslar ile izleyicilere sunacağı bir başka yapımın yolda olduğunu söylüyor.

Diğer taraftan M. Night Shyamalan’ın son zamanlarda ortaya koyduğu Unbreakable, Split ve Glass üçlemesi ile süper kahraman türüne de adım attığı biliniyor. Dolayısıyla Trap filminin beklenilenden farklı bir temayı ele alması da olası görülüyor.

M. Night Shyamalan Warner Bros Yeni

Trap’in çıkış tarihi ise oldukça dikkat çekici. Shyamalan’ın Knock at the Cabin filminin devamı niteliğindeki ikinci filmin vizyona çıkışı için de 2024 tarihini göstermişti. Ancak yönetmenin Universal Studios’tan ayrılmasıyla bu devam yapımının durumu belirsiz bir zemin kazanmış oldu.

Siz M. Night Shyamalan’ın yeni filmi Trap ve yeni stüdyosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Last of Us Köygöçüren Mantar

“The Last of Us”ı Hatırlatan İstila: Ölümcül Bir Mantar Türü Kaliforniya’yı ‘İşgal’ Ediyor

Tarihteki Garip Vakalar - Max Kemmerich

Sabahattin Ali’nin Çevirdiği Max Kemmerich Kitabı “Tarihteki Garip Vakalar” Yeniden Raflarda