in

James Wan, “M3GAN”ın Devam Filmi için Senaryo Fikrinin Hazır Olduğunu Söyledi

M3GAN 2 hazırlıkları başlamış olabilir. Yönetmen James Wan, korku filminin başarılı olması halinde devam bölümü için halihazırda bir fikrinin olduğunu açıkladı.

M3GAN 2 Filmi Çalışmaları Başlamış Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

M3GAN 2 hazırlıkları çoktan başlamış olabilir. Korku filminin yapımcısı James Wan, ilk filmin başarılı olması durumunda devam projesi için bir senaryo fikrinin şimdiden hazır olduğunu dile getirdi.

Gerald Johnstone’un yönettiği M3GAN, yapay zekâ ile çalışan bir oyuncak bebeğin başına buyruk davranmasıyla ortaya çıkan dehşeti anlatıyor. Annabelle, The Nun ve Spiral’in yapımcılığının yanı sıra Saw, Insidious, The Conjuring ve Malign yönetmenlikleriyle tanınan Wan, senaryosunu Akela Cooper’ın yazdığı yeni filmde hikâyeye de etki eden bir isim.

Filmin ilk fragmanı, bir oyuncak şirketinde robot uzmanı olan Gemma’nın bir çocuğun en büyük arkadaşı ve bir ebeveynin en büyük müttefiki olmaya programlanmış gerçekçi bir bebek olan M3GAN’ı (Model 3 Generative Android’in kısaltması) geliştirmek için yapay zekâyı kullanmasını anlatıyordu. Çocuğun ebeveynleri bir araba kazasında ölünce yeğeni Cady’nin velayetini alan Gemma, yeni prototipi onu koruyacak şekilde ayarlar. Ancak yeni robot Cady ve Gemma’yı “korumak” için yoluna çıkan herkese zarar vermeye başlar.

- Reklam -

M3GAN 2 Filmi Gelebilir James Wan

M3GAN 2 İlki Film Sinemada İyi Bir Gişe Başarısı Gösterirse Gelecek

M3GAN henüz vizyona girmemiş olsa da James Wan, Collider ile yaptığı yeni bir röportajda bir devam filmi için şimdiden fikirleri olduğunu ortaya koydu. Yapımcı, hikâyenin dünyasını inşa etmenin yollarını düşündüğünü söyleyerek bazı ipuçları verdi ve bir veya daha fazla devam filminin sonunda bu fikirleri daha fazla keşfedeceğini umduğunu ifade etti.

Açıklamasının tamamına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

“Buna söyleyeceğim şey herhangi bir filmimde, The Conjuring Universe, Saw, Malign veya M3GAN olsun, daha büyük bir dünya düşünmeyi seviyoruz. Benim için önemli olan dünyayı yaratmak, karakterlerin kim olduğunu, hikâyenin potansiyel olarak nereye gidebileceğini bilmek ve sonra bu daha büyük dünyayı inşa etmek ve sonra ona girip ‘Tamam, bu özel hikayeyi anlatıyorum ama olan diğer şeyleri de biliyorum.’ demek. Eğer devam filmleri olacak kadar şanslıysak, o zaman nereye gitmek istediğimize dair bir fikrimiz var.”

- Reklam -

M3GAN 2 Filmi Gelebilir James Wan

Elbette bir devam filminin onaylanıp onaylanmayacağı konusunda belirleyici olan en büyük faktör yapımın gişedeki performansı olacaktır. Yarın, yani 6 Ocak 2023 itibarıyla vizyona girecek film ile bu soru kısa sürede cevap bulacaktır.

M3GAN’ın fragmanlarını izlemiş miydiniz? İlk filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Exxen Abonelik Ücretlerine Yeni Zam (2023)

Abonelik Ücretleri Kısa Süre Önce Artan Exxen, Yeni Bir Zamla Birlikte Türkiye’deki En Pahalı Dijital Platform Oldu

Renfield Fragmanı

Nicolas Cage’in Dracula’yı Oynadığı “Renfield” Filminden İlk Fragman