in

Madame Web Filminin Başrolü Belli Oldu: Spider-Man Evreninde Geçecek Yeni Macera Şekilleniyor

Madame Web filmi başrolü belli oldu. Spider-Man’in sinematik evrenini genişletecek olan yapımda Cassandra Webb’i Dakota Johnson canlandıracak.

Madame Web filmi Dakota Johnson
- Reklam -
- Reklam -

Madame Web filmi için planlar hız kesmeden devam ediyor. Yapımın başrol oyuncusu belli oldu. Fifty Shades of Grey ve The Social Network ile tanınan Dakota Johnson, Spider-Man evreni karakterine hayat verecek.

Sony Pictures, 2019 yılında Madame Web ile Spider-Man evreninin genişleyeceğini duyurmuştu. Bu haberle birlikte Sony’nin haklarını elinde bulundurduğu karakterlerin sayısı Venom ve Morbius ile birlikte dörde yükselmiş oldu. Yönetmenliğini Succession, The Defenders ve Dexter gibi yapımlara imza atan S.J. Clarkson’un üstlendiği filmin senaryosunu ise Burk Sharpless ve Matt Sazama ikilisinin hazırlayacağı söyleniyordu. Fakat Venom 2 filminin çıkması ve Morbius’un hazırlık aşamasına girmesiyle birlikte Madame Web biraz daha geri planda kaldı.

Nihayetinde Sony tarafından hayranları heyecanlandıracak bir haber geldi. Beklenen filmin başrol oyuncusu belli oldu. Sony’nin Spider-Man evreninde Cassandra Webb karakterini Dakota Johnson’ın canlandıracağı kesinleşti.

- Reklam -

Madame Web ile Sony Pictures Bünyesindeki Spider-Man Evreni Büyüyor

Madame Web Spider-Man

Örümcek Adam için büyük projelere hazırlanan Sony, Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı Venom filmleri ile ilk adımı atmıştı. Spider-Man: No Way Home’un son sahnelerinde Venom’un görünmesiyle birlikte Marvel Studios ve Sony arasındaki buzların eridiği de düşünülmüştü. Ancak Sony bunun üzerine Jared Leto’lu Morbius filmine de imza atacağını açıklayarak Spider-Man evrenini büyütmeye devam etmişti.

Stüdyonun Madame Web solo filmini açıklaması ve başrol oyuncusunu da duyurmasıyla evrenden kolay kolay vazgeçmeyeceği anlaşılıyor. Yapımın izleyicilerle ne zaman buluşacağı ise henüz bilinmiyor.

Dakota Johnson’ın Canlandıracağı Madame Web Kimdir?

İlk defa The Amazing Spider-Man çizgi roman serisinin 210. sayısında yer bulan Madame Web’in gerçek adı Cassandra Webb. Danny O’Neil tarafından yazılan ve John Romita Jr.’ın yaşlı bir kadın olarak çizdiği karakter, artmış zihin güçlerine sahip bir mutant. House of M ile başlayan Decimation serisinde de güçlerini kaybetmeyen nadir mutantlar arasında yer alıyor. Genetik bir kas hastalığından mustarip olduğu için örümcek ağı gibi bir yaşam destek ünitesine bağlanan Webb aynı zamanda geleceği de görebilen telekinetik güçlere sahip. Bununla birlikte kendisi Spider-Woman’ın dördüncü nesil büyük annesi olarak kayıtlara geçiyor.

- Reklam -

Madame Web

Marvel Comics bünyesinde birçok alternatif versiyonları bulunan karakter Spider-Man çizgi romanları bünyesinde geleceği görmesi ve Peter Parker’ın mutant dünyası ile tanışması açısından önemli bir noktada yer alıyor. Madame Web’i panellerde ilk defa görmemize sebep olan şey Örümcek Adam’ın mutantlara karşı çalışan bir ekiple mücadele etmesi sırasında olmuştu. Dolayısıyla Sony’nin Örümcek Adam’ı dahil etmeden Madame Web’i nasıl anlatacağı ise büyük bir merak konusu.

Siz Madame Web filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Başrol tercihini nasıl buldunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pippin IV'ün Kısa Süren Saltanatı: John Steinbeck

John Steinbeck’in Fransız Devrimi’ni Baş Aşağı Çevirdiği Romanı “Pippin IV’ün Kısa Süren Saltanatı” Yeniden Raflarda

uzayda film Tom Cruise astronot

Uzayda Film Çekmeye Hazırlanan Tom Cruise’a Astronottan Uyarı: “Burası Kötü Kokuyor”