in

Madame Web, Spider-Man Sinema Dünyasına Katılabilir

Sony, Örümcek Evreni’nin önemli karakterlerinden biri olan Madame Web için de solo bir film geliştiriyor.

Spider-Man Madame Web
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man karakteriyle ilgili Marvel ve Sony arasında yeniden sağlanan anlaşmayla birlikte Tom Holland dahil olmak üzere herkes mutlu gözüküyor. 2021’de gelmesi beklenen yeni filmle birlikte başka bir Marvel yapımında da boy gösterecek Spider-Man haricinde, Sony farklı Örümcek filmleri üzerinde de uğraşıyor.

Sony Pictures, bugüne kadar film haklarına sahip olduğu birçok Marvel karakteriyle ilgili yapımlar hazırladı. Bunlardan en ünlüsü pek tabii Spider-Man’di. Bu karakterle ilgili de Disney ile 2015 yılında imzaladıkları bir anlaşmayla Marvel Sinematik Evreni’ne katıldı. Geçtiğimiz ay gelen üzücü bir haberle bu anlaşma son bulmuştu. Neyse ki dün gelen güzel haberle sorun çözüldü ve mahallemizin dostu gerçek yuvasında -en azından bir süreliğine- kalmaya devam ediyor.

Sony tabii ki bu anlaşma sonrası boş durmadı ve Tom Hardy’nin başrolünde olduğu bir Venom filmi hazırladı. Eleştirmenlerden pek iyi yorumlar almasa da film dünya genelinde 800 milyon dolarlık gişe hasılatı başarısı yakaladı. Ayrıca Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyonuyla da geçtiğimiz yıl En İyi Animasyon Filmi dalında Oscar’ın sahibi oldu.

- Reklam -

Önümüzdeki yıllarda Sony’nin çekeceği farklı yapımlar da bulunuyor. Örneğin başrolünde Jared Leto’nun oynayacağı ve Temmuz 2020’de çıkması planlanan Morbius karakteriyle ilgili bir film izleyeceğiz. Venom’un devam filmi için de hazırlıklar devam etmekte. Son olarak filmin yeni yönetmeni Andy Serkis olarak belirlenmişti. Tom Hardy de Eddie Brock rolüne geri dönecek. Oscar ödüllü Spider-Verse’ün devamı için de aynı şekilde çalışmalar sürüyor. Tüm bunlarla birlikte Silk, Black Cat, Silver Sable, Kraven the Hunter gibi birçok karakter için ayrı solo filmler de planlar arasında gösteriliyor.

Madame-Web Filmi İçin Çalışmalar Başladı

Collider tarafından alınan bilgilere göre gelecek yıl beyaz perdede olacak Morbius filminin yazarları Matt Sazama ve Burk Sharpless, bir Madame Web filmi senaryosu üzerinde çalışıyorlar. Sony konu hakkında yorum yapmaktan kaçınsa da şirket yönetiminden Palak Patel’ın konuyla ilgili çalışmaları yürüten kişi olduğu söyleniyor. Filmle ilgili şimdilik ne zaman çıkacağı ya da kesin olarak onaylandığına dair de net bir bilgi yok.

- Reklam -

Yazar Denny O’Neil ve çizer John Romita Jr. tarafından 1980’lerde yaratılan Madame Web, Spider-Man için destekleyici bir karakter olarak tanınır. Gerçek ismi Cassandra Webb olan karakter, örümcek ağına benzeyen bir yaşam destek sistemine bağlı yaşlı bir kadın olarak tasvir edilmiştir. Telepati ve öngörü güçlerine sahiptir. Karakteri özellikle 94 yılında yayınlanmaya başlayan efsanevi Spider-Man: The Animated Series çizgi filmiyle tanısak da, geçtiğimiz yıl çıkan Spider-Verse animasyon filminde de görme fırsatına eriştik. Fakat şimdiye kadar hiçbir live-action uyarlamasında görmedik.


* Spider-Man, Marvel’a Geri Döndü!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chris Evans Star Wars

Chris Evans, Star Wars Filminde Oynayabilir

Amazon

Amazon’un Sahibi Dünyanın İlk Dolar Trilyoneri Olabilir