in ,

Madonna, Reddettiği Batman ve Matrix Filmleri için Pişman: “Kendimi Öldürmek İstedim”

Madonna, bir zamanlar Batman ve Matrix filmleri için gelen rolleri geri çevirdiği için pişman olduğunu söyledi. Popüler şarkıcı, bu kararlarından kendini öldürecek kadar üzgün.

Matrix Batman Madonna
- Reklam -
- Reklam -

Amerika’nın en ünlü yıldızlarından biri olan Madonna, Batman ve Matrix filmleri için gelen rolleri geri çevirdiğinden dolayı yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

1983 yılında ilk çıkardığı solo albümü ile kısa sürede uluslararası bir şöhret kazanan Madonna, ilk çıkış yaptığı tarihten bu yana tüm zamanların en çok satan kadın şarkıcısı oldu. Birçok rekor kıran kariyeri boyunca birçok ödül kazandı. Müzisyenliğinin yanı sora kendisine Müzikal veya Komedi Sinema Filmi dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü de kazandıran 1996 yapımı Evita filmi de dahil olmak üzere 25’in üzerinde filmde rol aldı.

Madonna’nın Evita’daki Eva Peron rolünü canlandırmasından kısa bir süre sonra, Lana ve Lilly Wachowski, tüm zamanların en başarılı ve etkili bilimkurgu filmlerinden biri olacak yapım üzerinde çalışmaya başladılar. Adı Matrix olacak olan bu yapımda, başlangıçta Morpheus’u Val Kilmer canlandıracaktı. Keanu Reeves’in Neo rolünü ise Will Smith’e vermek istiyorlardı. Ancak Smith, filmin konseptini tam olarak anlamadığı için reddetti ve onun yerine Wild Wild West’te rol aldı. Benzer şekilde Hugo Weaving’in Ajan Smith rolü de daha önce Fransız aktör Jean Reno’ya teklif edilmişti. Fakat çekimler için Avustralya’ya taşınmak istemeyen Reno, teklifi reddetti.

- Reklam -

Madonna, Reddettiği Matrix Filmindeki Rolünü Açıklamadı

Matrix Batman Madonna

Orijinal Matrix filminin arkasında yatan bu tarz oyuncu seçmeleri konusu aslında uzun yıllardır bilinen bir şey. Ancak bilinmeyen bazı tekliflerin de olduğu yıllar sonrasında ortaya çıkıyor. The Tonight Show’da Jimmy Fallon’a konuşan Maddona, ilk olarak 1992 tarihli Batman Returns filminde geri çevirdiği Catwoman rolüyle ilgili soruyu yanıtladı. Şarkıcı bu kararından çok pişman olduğunu belirttikten sonra, The Matrix’teki teklifi geri çevirmiş olmanın onu bu güne kadar asıl rahatsız eden şey olduğunu itiraf etti.

“Catwoman’ı geri çevirdiğim için pişmanım. Bu oldukça berbat bir karardı… Aynı zamanda The Matrix’teki rolü de reddettim. Buna inanabiliyor musunuz? Kendimi öldürmek istedim. Matrix, şimdiye kadar yapılmış en iyi filmlerden biri. İçimdeki ufacık bir parça, hayatımdaki o seçim anından pişmanlık duyuyor.”

- Reklam -

Madonna, kendisine hangi rolün teklif edildiğini açıklamadı. Ancak Carrie-Anne Moss tarafından canandırılan Trinity rolünün kendisine teklif edilmiş olması yüksek bir ihtimal gibi duruyor.

Peki ya sizler Trinity rolünde Madonna’yı görmek ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Madonna Hanım istediğiniz kadar ağlayabilirsiniz ancak Carrie Anne Moss’un karizmasının yanına yaklaşamazsınız. Kendisi Trinity rolüne çok güzel bürünmüştü.

  2. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Hey Madonna “Balıkesir Bandırma” şarkısını dinledin mi tam senlik. “Balıkesir Bandırma, boş ver gitsin aldırma. Kaçan balık büyük olur, kaçamayan ızgara”

  3. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bence, “Matrix Reloaded” filminde Monica Bellucci’nin oynadığı rol önerilmiştir ona.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

FBI Yalanladı: Zodiac Katili Hâlâ Aranıyor

FBI Yalanladı: Zodiac Katili Hâlâ Aranıyor

The Sopranos Türkiye uyarlaması ay yapım

The Sopranos Türkiye Uyarlaması Ay Yapım İmzasıyla Geliyor