in

Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3’de Johnny Depp’in Yerini Alacağını Yalanladı

Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3 filminde Johnny Depp’in yerine Grindelwald’ı canlandırmak için Warner Bros. ile görüştüğü iddiasını yalanladı.

Mads Mikkelsen, Indiana Jones 5
- Reklam -
- Reklam -

J.K. Rowling’in Wizarding World evreninde geçen Fantastik Canavarlar film serisi, kritik bir rol değişiminin arifesinde. Johnny Depp’in Fantastic Beasts 3 filminden ayrıldığını duyurmasıyla birlikte boşalan Gellert Grindelwald koltuğu için kuvveti iddialar ortaya atılmaya başlandı bile. Bunlardan en çok öne çıkan ise Hannibal’ın yıldızı Mads Mikkelsen idi. Ancak ne yazık ki Danimarkalı aktör, bu ihtimali açık sözlülükle yalanladı.

Harry Potter dünyasında geçen ve ana maceranın yıllar öncesini konu alan Fantastik Canavarlar serisinin toplamda 5 filmden oluşması planlanıyor. İlk film Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar) 2016 yılında, ikinci film ise Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları) 2018’de izleyicilerle buluştu.

Serinin üçüncü filmi ise şu anda çekim aşamasında. Ancak yapımda önemli bir rol oynayan Johnny Depp’in rolden ayrıldığını açıklaması, birçok işi zora soktu. Depp, eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı iddialarıyla ciddi bir problemin ortasındaydı. Son olarak ünlü aktörün bir gazeteye açtığı iftira davasını kaybetmesiyle, Warner Bros., oyuncudan görevden ayrılmasını istedi. Depp de iki film boyunca canlandırdığı Gellert Grindelwald rolünden ayrıldığını kamuyu ile paylaştı.

- Reklam -

Mads Mikkelsen Fantastik Canavarlar 3 Gellert Grindelwald

Bu kriz, hem filmin vizyon tarihinin ileri alınmasına neden oldu hem de çekimleri aksattı. Bununla birlikte yapımcı şirket de Depp’in yerini doldurmak için arayışlara başladı. İlk ve en güçlü aday ise Mikkelsen oldu. Fakat görünen o ki başarılı aktörün bu konudan “haberi bile” yok.

Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3 Filmi için Görüşme Yapmadığını Açıkladı

Mikkelsen, konunun yalnızca bir söylentiden ibaret olduğunu ifade etti.

IGN’e konuşan aktör, şunları ifade etti:
“Ah, bütün bunlar bir söylentiye dayanıyor. Bu sebeple ben de sizin gazetelerde bildiğiniz kadarını biliyorum. Bu yüzden o telefon görüşmesini bekliyorum.”
Elbette aktörün bu açıklaması, görüşmenin “şimdilik” gerçekleşmediği anlamına geliyor olabilir. Mikkelsen’in, o telefonu beklediğini ifade ederken ciddi olup olmadığını yorumlamak da güç. Bu aşamada, eğer görüşmeler gerçekleşiyor olsa bile işler netleşmeden her iki tarafın da net açıklamalar yapmaktan çekineceği tahmin ediliyor.

Yine de, Mads Mikkelsen rolü çoktan aldı, gibi bir anlayıştan uzak durmamız gerektiği açık görünüyor.

- Reklam -

Mads Mikkelsen Fantastik Canavarlar 3 Gellert Grindelwald

Fantastic Beasts 3 filmi 2022 yılının yaz mevsiminde vizyona girecek.

Peki siz aktörün açıklamasını nasıl yorumluyorsunuz? Sizce ortada danışıklı bir dövüş mü var, yoksa gerçekten de böyle bir teklif masada bile değil mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cinema Blend

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2020 Booker Ödülü kazananı douglas stuart shuggie bain

2020 Booker Ödülü Kazananı Duyuruldu

David Fincher Mindhunter 3. Sezon

David Fincher Yeni Mindhunter Sezonu İçin Umutlu