in

Mads Mikkelsen: “Johnny Depp, Fantastik Canavarlar’a Geri Dönebilir”

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar serisinde yerini aldığı Grindelwald rolü hakkında konuştu. Yıldız aktör, Johnny Depp’in seriye geri dönebileceğini söylüyor.

Johnny Depp Mads Mikkelsen Grindelwald
- Reklam -
- Reklam -

Mads Mikkelsen, davayı kazanan Johnny Depp’in rolünü geri alabileceğini söyledi. Ünlü oyuncu Fantastik Canavarlar serisinde Depp yerine Gellert Grindelwald rolünü canlandırmıştı.

Mads Mikkelsen, Johnny Depp’in olası bir Fantastik Canavarlar 4 filmi için dönüşünü hakkında konuştu. İlk çıkışını David Yates’in yönettiği 2016 filmi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ile yapan Depp, Gellert Grindelwald rolüyle devam filmi Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları’nda önemli bir rol aldı. Depp ayrıca üçüncü film olan Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları’ndaki rolünü yeniden canlandırmaya hazırdı. Ancak Kasım 2020’de Warner Bros. oyuncudan, eski eşi Amber Heard ile devam eden bir yasal savaşta kendisini ’karı döven’ olarak nitelendiren İngiltere’deki The Sun gazetesine karşı açtığı bir iftira davasını kaybetmesinin ardından istifa etmesini istedi. Aynı ay içerisinde Hannibal dizisi yıldızı Mads Mikkelsen, Depp’in yerini aldı.

8 Nisan 2022’de vizyona gelen (ülkemizde 15 Nisan’da çıktı) Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore ne yazık ki hem gişe başarısı hem de eleştirisel anlamda bir hayal kırıklığı yarattı. Bununla birlikte Mikkelsen, karanlık büyücüyü canlandırdığı performansı için övgü topladı.

- Reklam -

Film vizyona girdikten yaklaşık bir ay sonra Johny Depp, Amber Heard’e karşı açtığı karalama davasını kazandı ve Virginia’daki yedi üyeli jüri cinsel istismar ve aile içi şiddet iddialarının doğru olmadığına karar verdi. Fantastik Canavarlar serisindeki dördüncü film için henüz yeşil ışık yakılmadı, ancak Depp’in Heard’e karşı açılan iftira davasındaki zaferi, birçok kişinin Mikkelsen’den Grindelwald rolüne geri dönüp dönmeyeceğini merak etmesine neden oldu. Sonunda bu sorunun cevabı belli oldu.

Mads Mikkelsen: “Johnny Depp Fantastik Canavarlar’da Harika Bir İş Çıkardı”

Mads Mikkelsen Fantastik Canavarlar Gellert Grindelwald

Mikkelsen Deadline’a verdiği yeni bir röportajda Depp’in Fantastic Beasts 4 için Grindelwald olarak geri dönüp dönemeyeceği konusu hakkındaki fikirlerini paylaştı. Ünlü oyuncu belli ki bu fikre karşı değil. Kendisine “Johnny’nin büyük bir hayranı” diyor ve tekrar role dönebileceğini söylüyor.

- Reklam -

“Grindelwald rolünü almak oldukça korkutucuydu. Fakat şimdi rota değişti ve Depp davayı kazandı, bakalım geri dönecek mi? Belki. Johnny’nin büyük bir hayranıyım. Bence o harika bir aktör ve harika bir iş çıkardı. Onu kopyalayabilmemin hiçbir yolu yoktu, çünkü o kadar fazla kendisiydi ki. Bu bir intihar olurdu. Bu yüzden başka bir şey bulmalıydık, benim olan bir şey ve onunla benim aramda bir köprü kurmamız gerekiyordu. Yani, evet, korkutucuydu. Hayranları çok ama çok tatlıydı ama aynı zamanda çok inatçıydılar. Onlarla çok fazla etkileşime girmedim ama kalplerinin neden kırıldığını anlayabiliyordum.”

Mikkelsen her ne kadar Depp’in rolü tekrar geri alabileceğini savunuyor olsa da, yönetim yapısı değişen Warner Bros. Discovery her açıdan kötü bir sonuç doğurdan üçüncü filmden sonra yeni bir filme onay vermeyebilir. Film için yeşil ışık yakıldığı takdirde Depp’in de tekrar role geri dönüp dönmeyeceği belli olacak.

Johnny Depp’in bir kez daha Gellert Grindelwald rolüne dönme ihtimali konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce böyle bir şey gerçekleşmeli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Ben olsam dönmem. Sonuçta suçluluğu ispat edilene kadar herkes masumdur ama daha ortada bir şey yokken hemen Deep’e karşı tavır almışlar. Şimdi önce Warner Bros bir Deep ile doğrudan ya da dolaylı görüşür ve Deep’in yaklaşımına göre verirse yeşil ışık verir.

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Yani… Karayip Korsanları’na bol sıfırlı bir çek yazıldığı halde geri dönmeyen adam, kovulduğu tüm basında çıkan bir seriye bence de dönmez. :roll_eyes:

  3. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Dönerse Deep’in umrunda olmaz hatta haberi bile olmaz ama gözümden çok düşer :smiley: Paraya ihtiyacı da yok zaten. Daha suçlu olduğu bile kanıtlanmamışken hemen sırt döndüler ki yeni filmlerde para kaybı olmasın. Şimdi suçsuzluğu ispat edilince yine parasal açıdan kayıp vermemek için dönebilirsin diyorlar. İkiyüzlülük ve çıkarcılık resmen. Ne Deep umurlarında ne başka bir şey umurlarında. Sadece türübünlere oynayıp para kazanma derdindeler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Testere 10 Vizyon Tarihi Açıklandı: Saw Dönüyor

Testere Serisinin 10. Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu: Saw Yola Devam Ediyor

Cobra Kai 5. sezon resmi fragman

Karate Kid Efsanesini Devam Ettiren Cobra Kai’nin 5. Sezonundan Yeni Fragman